Ce spune Teo Trandafir despre vaccinul anti-COVID: „O să declanșez o mică isterie, dar..”

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 este în plină desfășurare, așa că numeroase celebrități au vorbit despre intenția lor de a se vaccina sau nu.

Ce spune Teo Trandafir despre vaccinul anti-COVID: "O să declanșez o mică isterie, dar.."

Etapa a doua de vaccinare împotriva coronavirusului ar trebui să demareze vineri, pe 15 ianuarie în România. De la debutul campaniei s-au vaccinat peste 100.000 de români, în speță lucrători în domeniul medical, iar după finalizarea acestei etape se va trece la populația considerată la risc, în funcție de vârstă și comorbidități, și la personalul esențial.

În timp ce nume cunoscute din showbiz-ul autohton se declară retincente cu privire la ideea de a se vaccina împotriva COVID-19, există și personalități care nu au stat pe gânduri și au anunțat că au intenția de a face acest vaccin.

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate și cunoscute vedete din România și a acordat recent un interviu în care și-a exprimat clar părerea cu privire la vaccinul anti-COVID: „O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul care s-a vaccinat dintotdeauna. Sper ca acest an să mă găsească vaccinată și cu rapel făcut cât mai curând. În felul asta m-aș simți mai ocrotită, chiar dacă aș purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecție. Mi-am făcut și vaccinul antigripal”, a declarat Teo Trandafir pentru Ciao.