Ce studii are, de fapt, Andreea Tonciu. S-a aflat totul

Andreea Tonciu a devenit destul de virală în ultima perioadă, motiv pentru care s-au aflat mai multe detalii din viaţa sa. Ce studii are aceasta, de fapt.

Ce studii are, de fapt, Andreea Tonciu. S-a aflat totul
Ce studii are, de fapt, Andreea Tonciu. S-a aflat totul

Andreea Tonciu a revenit puternic în lumina reflectoarelor în momentul în care aceasta a devenit concurentă cu drepturi depline în cel de-al doilea sezon al competiţiei „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu această ocazie, au ieşit la iveală mai multe detalii din viaţa extrem de controversată a brunetei.

Ce studii are Andreea Tonciu?

Deşi nu doar odată, Tonciu a avut grijă să demonstreze cât de multă carte ştie, asta datorită răspunsurilor sale care au stârnit valuri de amuzament în România, se pare că aceasta ar avea destul de multă şcoală. Chiar dacă este o maestră a „perlelor”, Tonciu are liceul terminat, dar chiar, fiţi atenţi, şi o facultate.

În tot acest timp, Andreea Tonciu a fost extrem de comentată pentru vocabularul şi atitudinile sale, dar şi pentru cultura generală de care nu a dat dovadă. Chiar şi aşa, puţini ştiu că bruneta a terminat liceul cu o notă destul de mare la Bacalaureat, iar apoi a făcut chiar şi o facultate.

Andreea Tonciu a luat Bacalaureatul în anul 2005. Aceasta a avut chiar şi o medie destul de mare: 8.24. Cea mai mică notă la Bacalaureat a fost cea la matematică, de 5.55. Cu toate acestea, vedeta a luat note destul de mari la celelalte materii, iar astfel media generală a crescut.

Tonciu a decis ca după şcoală, să urmeze şi cursurile unei universităţi. Astfel, aceasta a studiat la Facultatea de Management Turistic.

Ce studii are, de fapt, Andreea Tonciu. S-a aflat totul
Ce studii are, de fapt, Andreea Tonciu. S-a aflat totul

Un fost coleg de-al Andreei a spus totul

Un fost coleg de-al lui Tonciu nu crede că aceasta a luat notele din liceu pe merit. El este de părere că Andreea nu ar fi ajuns niciodată să ia Bacalaureatul, dacă director la prestigioasa instituţie de învăţământ nu era chiar mătuşa sa. Acest lucru nu se mai poate dovedi acum, deoarece anii au trecut şi în ciuda la tot, Tonciu are Bac şi Facultate.

„Andreea a învăţat la Liceul Mihai Bravu, un­de atunci era directoare mătuşa ei. Mulţi chiar au comentat că la cum învăţa, nici n-ar fi luat Bacalaureatul dacă nu era rudă cu aceasta. Nu era preo­cupată de în­văţă­tură, ci numai de băieţi, nu o auzeai povestind decât cu cine a mai ieşit în oraş, cine are maşina cea mai tare ori cu cine s-ar cupla. Se credea o mare fru­mu­seţe. Era le­şinată după bani şi spunea tot timpul că o caută băieţi bogaţi, dar că ea îi refuză” a povestit fostul coleg al Andreei Tonciu, pentru libertatea.ro, acum ceva timp.