Ce va face Dana Budeanu cu banii încasați din YouTube și care este suma câștigată lunar

Vedeta nu este interesată de câștigurile obținute

Dana Budeanu

În urma aparițiilor sale pe YouTube, Dana Budeanu s-a ales nu doar cu aprecieri sau critici, ci și cu bani. Doar că, după spusele proprii, ea nu este interesată de aceste câștiguri, iar toți banii obținuți astfel vor fi donați.

A început pe banii săi, dar acum câștigă lunar din asta

În lumea virtuală și nu numai, Dana Budeanu a făcut furori prin vorbele sale și, ca umare acestui lucru, i-au crescut foarte mult vizualizările, implicit sumele bănești.

Milioane de accesări rubricii „Verdict”, prin intermediul YouTube, i-au adus acesteia, lunar, în jur de o mie de dolari, conform celor de la sicialblade.com, sursă menționată de redactia.ro. Creatoarea de modă însă, a transmis că nu este interesată de banii care vin din această platformă și că totul se va dona, menționând că a început și a continuat pe banii săi acest proiect, fiind un cadou oferit urmăritorilor. Lucru care și pe viitor va rămâne neschimbat, după cum afirmă aceasta.

Dana Budeanu

Mai mult de atât, ea spune că va arăta prin poze, concret, cât s-a încasat, câștigul fiind donat în întregime și dovedit, deci.

Cum a devenit Dana Budeanu tot mai urmărită în online

Canalul de YouTube al Danei Budeanu a fost consacrat și prin criticile aduse atât vedetelor cât și bărbaților și femeilor în general. Pe bărbați numindu-i „fătălăi” sau „mafioți”, după caz, iar pe femei „amețite”, vorbind despre fiecare categorie în parte. Iar, nu de puține ori, atrăgând atenția în video-uri că oamenii preferă rubrica „amețitele și mafioții” decât „verdict”, din care ar avea mult mai multe de învățat.

De asemenea, la criticile primite, potrivit cărora ar putea și copiii să o urmărească și că nu ar fi tocmai potrivit modul său de exprimare și/sau conținutul în sine, aceasta a răspuns că nu este responsabilă de educația lor și că ce face ea nu este nicidecum pentru copii. Prin urmare, din punctul ei de vedere, minorii nu ar trebui să se uite pe canalul său și nici să aibă acces liber la internet.