Ce vedetă a devenit tătic pentru prima dată?

Cântărețul Ștefan Stan este tătic pentru prima oară. Artistul are o fetiță și este în culmea fericirii

Soția cântărețului, Simona, a devenit mămică. Amândoi au avut grijă din timp de toate detaliile pentru venirea pe lume a micuței. S-au ocupat împreună de camera bebelușului, hăinuțe, pătuț, până la ultimul detaliu.

Simona și Ștefan Stan s-au căsătorit în urmă cu un an. Cununia civilă a fost realizată în secret, doar cu câteva persoane apropiate, departe de ochii curioși ai lumii.

Cum a fost momentul mult așteptat?

Conform unor apropiați ai proaspeților părinți, Simona a ales să aducă pe lume bebelușul prin cezariană. Amandoi sunt bine, perfect sănătoși, iar intervenția a decurs ca la carte.

Fetița lui Ștefan Stan cântărește 3,600 kg. Micuța a fost mult așteptată de părinți, iar acum, ca a venit pe lume, va fi cea mai răsfățată.

Artistul și soția lui s-au mutat la casă în acest an. Venirea pe lume a bebelușului a fost unul dintre motivele pentru care au făcut acest pas. Din dorința de a avea spațiu mai mare și propria cameră a fetiței, tinerii părinți au făcut mari eforturi financiare.

Ștefan Stan a declarat că nu era tocmai un moment bun să facă o asemenea mutare. Pandemia le-a dat planurile peste cap, mai ales că vedeta nu a mai avut concerte. Ca toți artiștii, în perioada asta, și proaspătul tătic a avut de suferit.

Cine este Ștefan Stan?

Ștefan Stan, fost iubit al Andreei Mantea, este un cântăreț care a devenit celebru după ce a câștigat emisiunea „Vocea României”, primul sezon.

În vârstă de 43 de ani, artistul cântă pe scenă din anul 2011 muzică blues-soul.

În anul 2013 a fost și moderator al unei emisiuni difuzate pe Prima TV.

Ștefan Stan a început să lucreze încă de la vârsta de 16 ani și a ținut să lămurească publicul cu privire la situația lui materială. Deși s-a speculat că nevoia l-a împins să muncească de mic, artistul a infirmat aceste bârfe.

A declarat că lui nu i-a lipsit nimic și a avut tot ce și-a dorit.

„Părinții mei au încercat să mă învețe ce înseamnă munca și care este valoarea banului. Să pot aprecia valoarea banului și să învăț că lucrurile se obțin prin muncă” a specificat Ștefan Stan.