Ideea de a avea o relație la distanță poate să pară destul de înfricoșătoare. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea oamenilor presupun că relațiile la distanță sunt sortite eșecului chiar înainte de a începe. Realitatea este că atunci când ai o relație cu cineva care trăiește în cealaltă parte a țării sau a lumii trebui să muncești mai mult, dar nu este imposibil să faceți lucrurile să funcționeze.

1. Vorbiți prin apel video

Deși comunicarea prin mesaje text este mult mai la îndemână, comunicarea numai prin mesaje nu numai că poate deveni banală, ci poate fi și nesănătoasă. Doar prin trimiterea unor mesaje puteți ajunge să vă deconectați și să vă îndepărtați unul de celălalt. Deci să vorbiți și prin apeluri video, fie că este prin FaceTime sau Skype, este un lucru foarte necesar.

2. Pregătiți surprize și mici cadouri

În ciuda distanței este minunat să surprinzi pe cineva din când în când. Toată lumea adoră să primească un mic semn de apreciere. Nu trebuie să fie un cadou scump, ci suficient cât să-i amintească persoanei iubite că te gândești la ea. Desigur cea mai bună surpriză ar fi să mergi în vizită la acea persoană, dar chiar și micile gesturi din inimă contează.

3. Vizitați-vă

Vizitele sunt punctul culminant al oricărei relații la distanță. Și ideal ar fi să faceți în așa fel încât să vă vedeți la intervale regulate de timp. Chiar dacă reușiți să vă vedeți doar la câteva luni, important este să vă vedeți.

4. Aveți vieți pe cont propriu

Chiar dacă vreți să faceți totul pentru ca relația să funcționeze, trebuie să vă trăiți propria viața. Nu este indicat să vă concentrați doar unul asupra celorlalți . Acesta este motivul pentru care multe relații la distanță eșuează. Deci ocupați-vă de hobby-urile voastre, petreceți timp cu familia și prietenii. Nu uitați să vă bucurați de independența voastră.

Cele mai bune sfaturi pentru a face o relație la distanță să funcționeze
Foto: psiloveyou.xyz

5. Găsiți activități comune

Deși este important să aveți propriile hobby-uri și propriile vieți, unul dintre cele mai bune sfaturi este ca din când în când să aveți o activitate comună chiar și atunci când sunteți separați. Citiți aceeași carte sau urmăriți același film în același timp, chiar dacă vă aflați în locuri diferite.

6. Sinceritatea este esențială

Sinceritatea este importantă în orice relație. Dar este deosebit de importantă într-o relație la distanță, deoarece este posibil să nu știți de fiecare dată ce face celălalt. Vorbiți deschis despre sentimentele voastre, dar mai ales despre lucrurile care vă deranjează sau vă îngrijorează.

7. Țineți-vă la curent cu activitățile voastre

Indiferent dacă partenerul lucrează cu normă întreagă sau studiază este foarte important să vă cunoașteți programul unul celuilalt. Așa evitați să apară tot felul de discuții. Da asemenea, vă puteți organiza astfel încât să știți exact când puteți să vorbiți.