Cele mai norocoase zodii în dragoste în săptămâna 19 – 25 octombrie 2020. Berbecii se îndrăgostesc iremediabil

Dragostea pluește în aer și în această săptămână. Chiar dacă au dus lupte grele în planul sentimental în ultima perioadă, iată că soarele a apărut, în sfârșit, și pe strada lor.

Cele mai norocoase zodii în dragoste în săptămâna 19 - 25 octombrie 2020. Berbecii se îndrăgostesc iremediabil

Horoscop pentru zodia Berbec

În săptămâna 19-25 octombrie 2020, nativii în zodia berbec vor experimenta un sentiment cu totul aparte, de care nu au mai avut parte de foarte mult timp. Persoanele toxice au plecat din viața lor. Așa că de acum berbecii pornesc la drum cu pozitivitate, dar și cu lecțiile învățate. Lipsa de răbdare este acum înlocuită cu mult calm și dorință de face pași mici, dar siguri, în ceea ce privește persoana care le-a atras atenția. Acastă inițiativă va avea efecte favorabile cât de curând, căci hotărârea berbecilor nu poate fi deloc zdruncinată. Vor face tot posibilul să ajungă acolo unde își propun în plan sentimental începând din această săptămână.

Horoscop pentru zodia Săgetător

Nativii în zodia săgetător au fost cam neascultători în ultima vreme în planul sentimental. Au avut tendința de a-și expune punctul de vedere într-un mod mai agresiv decât o fac în mod obișnuit. Mai presus de atât, și-au pus propriile dorințe și sentimente mai presus decât ale partenerului de viață. Săgetătorii sunt norocoși, se pare, pentru că, și în asemenea condiții, li se oferă răgaz, răbdare și înțelegere în plan sentimental. Conștientizarea greșelilor nu a întârziat să apară, astfel că ei deja au început procesul de reechilibrare al lucrurilor în planul personal. Se anunță o perioadă extrem de prosperă mai ales din acest punct de vedere.

Cele mai norocoase zodii în dragoste în săptămâna 19 - 25 octombrie 2020. Berbecii se îndrăgostesc iremediabil

Horoscop pentru zodia Pești

Cei singuri au ocazia să întâlnească o persoană care le va da viața peste cap. Cei care sunt parte dintr-un cuplu vor reuși să scape de obișnuința care s-a așternut în ultimul timp. Cei care sunt dependenți emoțional și financiar de partener au ocazia să se desprindă în perioada imediat următoare. Peștii care au relații solide au planuri destul de îndrăznețe alături de persoana iubită. Poate fi vorba despre o căsătorie sau chiar despre venirea pe lume a unui copil.