Deși acum este cunoscut de toată lumea, actorul Adrian Văncică a avut și perioade în care a fost nevoit să muncească din greu, mai ales la început de drum.

Adrian Văncică a muncit în Coreea de Sud

Adrian Văncică este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori din România. Iar popularitatea sa a crescut mai ales după ce a început să-l joace pe bețivul satului în celebrul serial Las Fierbinți.

Totuși, înainte de a se bucura de tot succes, actorul a ajuns să muncească pentru un an de zile tocmai în Coreea de Sud. Recent, Văncică a povestit pentru Rock Fm, că a ajuns să aibă un job de clovn. El a ajuns să muncească într-un parc de distracții din Coreea de Sud, în perioada Campionatului Mondial de fotbal din 2002. De asemenea, Văncică a mărturisit că deși în acea perioadă a ajuns să intre în pielea mai multor personaje, întreaga experiență l-a ajutat foarte tare și a fost un fel de armată pe care nu a făcut-o.

“Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracţii, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o”, a povestit actorul pentru emisiunea “Morning Glory”, de la Rock Fm.

Celentano a lucrat în Coreea de Sud. Cum a ajuns Adrian Văncică să aibă un job la care nimeni nu se gândea
Foto: protv.ro

Înainte de a pleca el a jucat în câteva filme

Mai mult decât atât, Văncică a mai dezvăluit și că întreaga experiență a fost o socializare bruscă, dar și atunci când a plecat din țară, avusese deja ocazia de a juca în câteva filme și piese de teatru alături de nume importante.

,,A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din România, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a mai adăugat Văncică.

Actorul a povestit de unde se insiră pentru al interpreta pe Celentano

În cadrul aceleiași emisiuni, actorul a vorbit și despre celebrul personaj Celentano cu ajutorul căruia a ajuns să fie cunoscut de toată România. El a vorbit despre sursele sale de inspirație atunci când vine vorba să-l interpreteze pe bețivul satului.

“După două zile de filmare mă dor ochii. Pentru că eu niciodată nu-mi văd partenerii cu care joc, mă văd pe mine. Zici ca-s Al Pacino în <Parfum de femeie>, nu văd nimic în jur. Pe beţivii pe care îi imit i-am cunoscut la bloc, sunt trei la număr, iar nici unul, niciodată, nu îl recunoaşte pe celălalt”, a recunoscut acesta.

Celentano a lucrat în Coreea de Sud. Cum a ajuns Adrian Văncică să aibă un job la care nimeni nu se gândea
Celentano a lucrat în Coreea de Sud. Cum a ajuns Adrian Văncică să aibă un job la care nimeni nu se gândea

Deși, acum foarte multă lume a ajuns să-l cunoască datorită serialului Las Fierbinți, Adrian Văncică și-a făcut debutul ca actor în serialul “Vertiges”, înainte de a pleca în Coreea de Sud. De asemenea, actorul este și scenarist în serialul de la PRO.