Chef Florin Dumitrescu s-a dezlănțuit în emisiunea Chefi la cuțite! Juratul a speriat pe toată lumea cu ceea ce a putut să spună!

Unul dintre cei mai calmi jurați din cadrul show-ului a luat foc chiar în ediția din această seară.Chef Florin Dumitrescu le-a arătat tuturor de ce e în stare în bucătărie.

Emisiunea Chefi la cuțite atinge de la săpămână la săptămână punctul culminant.

De data aceasta probele prin care sunt nevoiți să treacă chefii alături de echipele lor scot la iveală adevărate situații de criză în care nimeni nu se așteaptă la astfel de reacții. Toți cei trei jurați se zbat să ocupe locul triumfător, iar în drumul spre victorie se dezlănțuie rând pe rând. De data aceasta chef Florin Dumitrescu a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu reacția lui.

 

Chef Florin Dumitrescu s-a dezlănțuit în emisiunea Chefi la cuțite! Juratul a speriat pe toată lumea cu ceea ce a putut să spună!

Criza de isterie a la Dumitrescu i-a speriat pe concurenți

Dintre cei trei jurați ai emisiunii difuzate de Antena 1 de cele mai multe ori în situațiile limită cei care își ies din fire sunt Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. În ediția din această seară, cel care a expodat a fost Florin Dumitrescu.

Din dorința de a câștiga proba extfem de dificilă pe care o aveau, juratul s-a dezlănțuit spre uimirea tuturor. Acesta a țipat la concurenți după ce a realizat că prelaratele echipei sale nu erau nici măcar gata pentru a fi introduse la cuptor deși timpul era extrem de limitat până când acestea trebuiau servite.

Aflat în situația de criză și panicat că nu va ieși câștigător, chef Florin Dumitrescu a fost nevoit să ia o decizie de ultim moment. Vedeta și-a îndrumat echipa să pregătească rapid un alt preparat care să fie gata în timp util. Concurenții s-au conformat și au schimbat imediat planul de bătaie. Nu este însă prima dată când juratul are astfel de ieșiri necontrolate în ceea ce îi provește pe membrii echipei lui.

în ediția din această seara, echipele trebuie aă servească unui juriu format din medici prearate de tipul ruladelor. Deși pare o probă extrem de simplă, toate echipele au avut mult de furcă până să obțină un preparat final mulțumitor.

Emisiunea Chefi la cuțite a ajuns la ediția cu numărul 33. Show-ul tv este în continuare prezentat de Gina Pistol deși în urmă cu ceva timp au existat supoziții legate de posibila plecare a vedetei de la cârma acesteia.
Unul dintre motivele invocate atunci erau legate de sarcina blondinei, toată lumea presupunând că diva vrea să se bucure din plin de această perioadă a vieții ei.Gina le-a dat peste nas tuturor și s-a întors în bucâtăria Chefi la cuțite pentru a prezenta în continuare show-ul.Cel puțin până când termenul în care va trebui să nască se va apropia, vedeta va fi în continuare alături de cei trei chefi.