Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina. Anunțul făcut de vedetă pe Instagram: „Vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi”

John Legend și Chrissy Teigen sunt copleșiți de durere.

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina. Anunțul făcut de vedetă pe Instagram: „Vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi” Citeşte întreaga ştire: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a anunțat pe Instagram că a pierdut sarcina. „Vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi”

Chrissy Teigen și John Legend sunt în stare de șoc. Vedeta a pierdut sarcina, iar anunțul dureros a fost făcut chiar de ea în mediul online. Este o suferință fără margini pentru ei, mai ales că era nerăbdători să își strângă copilul la piept. În urmă cu ceva timp, mai exact în luna august, vedeta anunța cu zâmbetul pe buze că a rămas însărcinată pentru a treia oară. Cei doi artiști mai au împreuă doi copii și abia așteptau să mai dăruiască un frățior sau o surioară micuților. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil.

Chrissy Teigen, imagini dureroase postate pe Instagram

Chrissy Teigen și John Legend formează unul dintre cei mai apreciate cupluri de la noi. Vestea că a rămas din nou însărcinată a fost ca o binecuvântare pentru ei. Fericirea lor, însă, nu a durat prea mult, pentru că ea a pierdut sarcina. Vedeta este extrem de activă pe social media și a decis să le povestească fanilor prin ce a trecut.

Mulți au fost șocați când au văzut imaginile pe care le-a postat recent Chrissy. Este o durere mult prea greu de suportat și încă sunt în stare de șoc. Atât ea, cât și John Legend, au declarat că sunt “șocați” și “suferă profund”, scrie The Guardian.

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina. Anunțul făcut de vedetă pe Instagram: „Vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi” Citeşte întreaga ştire: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a anunțat pe Instagram că a pierdut sarcina. „Vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi”

“Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack. Așa că întotdeauna va rămâne Jack. Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi. Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi”, a spus Chrissy Teigen, la un moment dat.

Vedeta, în vârstă de 34 de ani nu și-a putut stăpâni lacrimi pe Instagram. Fotografiile postate de ea au făcut înconjurul lumii. Indiferent de situație, fanii cuplului sunt alături de ei și le-au transmis mii de mesaje. Cuvintele lor nu îi mai ajută, pentru că suferă enorm. Nu le vine să creadă ce s-a întâmplat și nici nu știu cum să reacționeze într-o asemenea situație.

Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Nu a fost suficient”,  a povestit Chrissy Teigen.