Christina Ich, acuzată că primește totul gratis. Cum a reacționat vedeta: „Nu mai pot de nervi!”

Multă lume a spus despre Christina Ich că primește totul moca. Vedeta a reacționat imediat!

Christina Ich, acuzată că primește totul gratis. Cum a reacționat vedeta: "Nu mai pot de nervi!"

Christina Ich a fost recent acuzată din faptul că trăiește cu ajutorul lucrurilor pe care le primește pe gratis. În plus, mulți au spus despre ea că nu primește bani pentru reclamele pe care le face. Auzind toate acestea, iubita lui Alex Pițurcă a luat foc. Vedeta le-a transmis gurilor rele un mesaj dur și a spus chiar tot ceea ce avea pe suflet.

Nu i se pare corect să se vorbească așa despre ea, mai ales că mulți nici măcar nu o cunosc. Frumoasa vedetă a ținut să remarce faptul că nu primește totul moca, așa cum unii lasă să se vadă. Christina plătește notele pe oriunde merge și a demonstrat acest lucru. Ea a postat mai multe imagini, pentru a le arăta haterilor că nu au deloc dreptate.

Recent, ea a mers într-un magazin care vinde în special ochelari de soare. Influencerița le-a dat de veste urmăruitorilor săi că vor avea parte de multe reduceri, dacă vor cumpăra de acolo. Cei mai mulți dintrei ei nu au apreciat gestul și au judecat-o pentru faptul că le face reclamă doar pentru a primi produse gratuit din partea lor.

Cristina Ich, enervată la culme de hateri

Ca să nu existe nicio urmă de îndoială, ea le-a arătat fanilor dovada că și-a cumpărat și ea mai multe articole pe care le îndrăgea. Așadar, ea nu a primit o serie de produse doar pentru reclamă, ci și le-a cumpărat cu banii ei.

„M-am enervat pentru că eu sunt drăguță și vă anunț că e reducere de -50{7b559d9bc0b5bb726961c416e0eebc06f528451fbebdeac336664fab44521158} și unele dintre voi sunteți niște nesimțite. Bă, totu-i moca! Eu cred că și în Maldive mă duc moca. Deci, m-au plictisit.

Nu mai pot de nervi! De fiecare dată când anunț o reducere … > Nu! Pot să fiu săracă, dar sărăcii nu suntem. Plătesc și la coafor chiar dacă am reducere și la unghii și peste tot, și la restaurant. Stați fără nicio grijă că nu sunt Kim Kardashian. Plus că, prima dat când am fost la Adonis a fost > Dacă nu plătesc nu mă duc. Oriunde am fost la coafor, oriunde am fost la unghii n-am plecat fără să plătesc. Ține de demnitate chestia asta.”, a spus ea.

Christina Ich, acuzată că primește totul gratis. Cum a reacționat vedeta: "Nu mai pot de nervi!"

Ea a mai transmis că nu se folosește de urmăritorii ei, pentru a avea ceva de câștigat. I se pare un lucru penibil și nu are de gând să facă așa ceva.

„În halul ăsta am ajuns pentru că te scoate, la un moment dat, din sărite. N-are cum să nu te scoată din sărite. De fiecare dată > La ce? La o pereche de ochelari de plastic? Eventual te mocangeai la vreun Hermes, la vreun ceva … dar, așa, la ce să te mocangești la supă, la orez? Am plătit oriunde am fost. Nu m-am dus eu de nebună > Cât de penibil?”, a mai adăugat Cristina Ich.