Christina Ich, detalii din viața intimă. Cum a fost cucerită de Alex Pițurcă: „Mi-am dat seama ce intenții ai”

Christina Ich a dat tot din casă.

Christina Ich, detalii din viața intimă. Cum a fost cucerită de Alex Pițurcă: „Mi-am dat seama ce intenții ai”

Christina Ich a dat detalii picante din viața privată. Vedeta le-a spus fanilor săi cum a fost cucerită de Alex Pițurcă. Ea a fost mai sinceră ca oricând și și-a deschis inima în fața internauților. În ultima vreme, încearcă să fie tot mai aproape de ei. Frumoasa artistă petrece mult timp pe Instagram și se bucură de succes pe toate planurile.

Este recunoscută pentru felul sincer în care spune lucrurilor pe nume de fiecare dată. Șatena a fost de foarte multe ori criticată pentru declarațiile sale, dar și pentru fapte. Nu de puține ori, oamenii au sărit la gâtul ei. Sigur că nu s-a putut abține și le-a dat și ea replica persoanelor care au luat-o la rost.

Christina Ich: „Mi-am dat seama ce intenții ai”

Ei bine, de data asta le-a vorbit celor care o urmăresc despre una dintre cele mai importante persoane din viața sa. Este vorba despre iubitul ei, Alex Pițurcă. Christina Ich a spus cum a reușit el să o cucerească și mai mult de atât, se pare că a știut care au fost intențiile sale chiar de la început.

Cei doi au parte de o dragoste ca în povești și se bucură de succes împreună. Din iubirea lor a rezultat un copil superb, pe care îl iubesc și pentru care ar face orice. A trecut deja un an de când vedeta a devenit mamă pentru prima dată. Un asemenea eveniment nu a trecut neobservat așa ușor.

Christina Ich, detalii din viața intimă. Cum a fost cucerită de Alex Pițurcă: „Mi-am dat seama ce intenții ai”

„Tu ai venit spre mine. Nu eu am stat disperată. Tu fibrilai, știu că nu te mai interesa dacă veneam spre tine. Bine, eu ți-am dat de înțeles prin privire că te plac. Ai văzut, eram dulce! Și mi-a spus într-o seară <<pot să te pup>>. Simți când te place cineva într-adevăr. Eu mi-am dat seama ce intenții ai tu de prima dată, după privirea ta, aveai privire de miel. Atitudinea nu, că tu ești genul care domină, dar privirea ta…„ a spus Cristina Ich către Alex Pițurcă.

Ea a organizat o petrecere, la o terasă cu respectarea tuturor regulilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, ei nu au scăpat de vizita oamenilor legi, motiv pentru care s-a supărat extrem de tare.