Christina Ich, luată la rost de bloggeri! Ce motiv au avut aceștia și ce i-au transmis aceștia: „Legea spune că…”

Ce i-au transmis bloggeri Christinei Ich.

Christina Ich, luată la rost de bloggeri! Ce motiv au avut aceștia și ce i-au transmis aceștia: "Legea spune că..."

Christina Ich a trecut prin momente pline de tensiune chiar în trafic. Se pare că a fost oprită de un echipaj de poliție; care a reușit să o facă pe vedetă să plângă de nervi. Ea le-a povestit internauților cum a decurs întâlnirea ei cu oamenii legii până la cel mai mic detaliu.

Vedeta este urmărită de mii de oameni pe Instagram, unde petrece foarte mult timp. Îndrăgita artistă este extrem de sinceră cu ei și le povestește totul. Nu contează despre ce este vorba, pentru că vedeta le dă de veste imediat. Așa s-a întâmplat și în situația în care a fost oprită în trafic de polițiști, pentru că stătea pe telefon.

Christina Ich nu a scăpat de criticile oamenilor

Polițiștii au tras-o pe dreapta pe Christina, pentru că stătea pe telefon în timp ce conducea. Ei au crezut că vedeta se filma pentru a posta pe Instagram, dar ea a susținut că nu a fost deloc așa. Ar fi fost, de fapt, în căutarea unei farmacii și de aceea tasta pe telefon. Nu știm care dintre ele este adevăratul motiv, cert este că ea s-a enervat atât de tare încât a izbucnit în lacrimi.

Multă lume nu s-a putut abține și a criticat-o pe iubita lui Piți pentru atitudinea sa, dar și pentru postările din mediul online. Mai mulți vloggeri au luat-o la rost serios. Mesajele primite de ea, cu siguranță, nu i-au convenit. Ei bine, acestea au ajuns pe internet, iar fanii ei le-au sărit în cap celor care s-au comportat urât cu ea. Sunt de părere că oricine are dreptul la opinie și asta a făcut și ea.

Christina Ich, luată la rost de bloggeri! Ce motiv au avut aceștia și ce i-au transmis aceștia: "Legea spune că..."

”Păi ea e Cristina Ich, boss, cum să vină un puști cordit, fie el și polițist, să-i DEA EI amendă? Păi el nu știe cine e ea? Că acum bagă un story și-l face de un căcat planetar, etete la el. Well, sper din toată inima că polițistul a știut exact pe cine a oprit, mi-ar crește și mai mult respectul pentru el.Și nu, păpușe, poliția nu te oprește pentru că stai pe waze, ci pentru că stai pe waze CU TELEFONUL ÎN MÂNĂ. Deși tu n-ai cum să înțelegi, este o uriașă diferență între cele două ipostaze. Pentru că legea spune că n-ai voie să conduci ținând telefonul în mână, indiferent că stai pe waze, faci un story sau citești tare, cu intonație, Critica Rațiunii Pure”, a scris bloggerul Mihai Vasilescu.