Cristina Ich, mărturisiri dureroase din trecut. Începutul carierei sale nu a fost ușor: „Ești foarte grasă”.

Începutul nu a fost deloc ușor pentru Cristina Ich.

Christina Ich, mărturisiri dureroase din trecut. Începutul carierei sale nu a fost ușor: "Ești foarte grasă".

Cristina Ich se bucură de succes pe toate planurile. Se află pe lista celor mai îndrăgite vedete din țara noastră și are mii de fani pe social media. Ea petrece ore în șir pe Instagram, unde a format o legătură specială cu cei care o urmaresc. Iubita lui Alex Pițurcă este astăzi o femeie împlinită, dar până să ajungă în acest punct a luptat din greu și a trebuit să îndure multe.

Cei care cred că o cunosc ar trebui să se mai gândească o dată. Chiar dacă acum are o mulțime de bani și își permite un stil de viață de invidiat, începutul a fost cu totul altul. S-a lovit de multe refuzuri și provocări, iar faptul că a trecut peste ele fără să se descurajeze, o fac în ochii multora un exemplu demn de urmat.

Cristina Ich, refuzată de agențiile din Londra

Ea nu spera niciodată să ajungă unde este acum, să ajungă să fie vedetă în mediul online. Acum câțiva ani, Cristina Ich era pasionată de modelling, dar lucrurile nu au mers așa cum își imaginase. Multe persoane au refuzat-o pe motiv că ar fi fost prea grasă. Agențiile din Londra nici nu voiau să audă de ea din cauza greutății sale.

Am muncit! Doamne ce greu a fost. Stăteam pe la castinguri cu 100 de fete. Mai mult am murit de foame decât să am succes. (…). Am plecat de la 16 ani de acasă. Am lucrat cu o agenție și am venit la București, la mătușa mea. După am ajuns la Milano, pe urmă la Londra. Îmi spuneau mereu „ești foarte grasă”. Pentru ceea ce voiau ei, eram foarte grasă. O sunam pe mama: „Mamă, iar mi-au spus ăștia că sunt grasă”. Era enervant rău de tot”, a povestit Cristina.

Christina Ich, mărturisiri dureroase din trecut. Începutul carierei sale nu a fost ușor: "Ești foarte grasă".

Are succes și este extrem de fericită acum, dar în trecut i-a mers puțin mai greu. Influencerița nu avea prea mulți bani și era nevoită să se descurce și să trăiască în Londra cu doar  75 de lire pe săptămână.

Banii nu erau singura ei problemă. Iubitei lui Alex Pițurcă i-a fost greu să stea deparete de casă, dar mai ales departe de femeia care i-a dat viață, de care era, se pare, foarte atașată.

„În fiecare săptămână aveam banii agenției. Când stăteam la Londra, aveam 75 de lire pe săptămână.(…). Stăteam cu mai multe fete, claie peste grămadă. Fete din Suedia, eu din România. Mi-a fost foarte greu pentru că eu sunt singură la părinți și sunt dependentă de mama. Deci eu dorm cu mama. Am 33 de ani, penibil!”, a adăugat aceasta.