Christina Ich, răspuns pentru Oana Zăvoranu. Iubita lui Alex Pițurcă a răbufnit: „Doar ca să arunce ură”

Christina Ich i-a dat replica Oanei Zăvoranu.

Christina Ich, răspuns pentru Oana Zăvoranu. Iubita lui Alex Pițurcă a răbufnit: "Doar ca să arunce ură"

Tot mai multe vedete se simt atacate și jignite de replicile Oanei Zăvoranu. „Querida” le-a declarat război influencerilor, pentru că nu este de acord cu ceea ce fac ei. Ea le-a luat la rând pe vedetele care fac tot felul de reclame pe Instagram. Aproape că nu trece zi în care ea să nu le ia la rost, pentru postările pe care le consideră penibile.

Ea a ieșit la atac în urmă cu mai bine de o lună și pare de neoprit. Zăvo este deranjată de persoanele care fac plasare de produse, concursuri și alte activități de influncer. I-a făcut pe mulți cu ou și cu oțet și nu i-a păsat de consecințe sau de ce vor spune aceștia. Dintr-o glumă îndrăgita actriță ar putea fi dată în judecată de către Oana Roman. Soția lui Marius Elisei s-a supărat extrem de tare în momentul în care ea a făcut publică o imagine cu fiica ei.

Christina Ich nu s-a mai putut abține

În cursul zilei de azi, Christina Ich a decis să îi dea acesteia replica. Iubita lui Alex Pițurcă este una dintre persoanele care își câștigă existența cu ajutorul reclamelor. Vedeta petrece extrem de mult timp în mediul online și vede acest lucru ca pe un loc de muncă. Este de părere că Oana Zăvoranu nu are cum să înțeleagă acest lucru.

Christina Ich, răspuns pentru Oana Zăvoranu. Iubita lui Alex Pițurcă a răbufnit: "Doar ca să arunce ură"

Ea a postat mai multe mesaje la adresa actriței din „Sacrificiul”, printre care se află și unul în care vorbește despre meseria sa. Frumoasa șatenă s-a apărat așa cum a știut ea mai bine; mai ales că Zăvo a spus și despre ea că promovează produse pe care nici măcar nu le folosește.

”Nu are cum să înțeleagă un individ care folosește Instagramul doar ca să arunce ură, scobindu-se în nas; ce înseamnă creare de conținut. Pentru el Instagram e doar locul de unde îi curge bala”, e doar o parte din mesajul postat de Christina Ich pe Instagram!