Christina Ich s-a trezit cu poliția la ușă. Incidentul a avut loc la tăierea moțului fiului său: „Mi-a părut rău”

Christina Ich are din nou peripeții cu poliția.

Christina Ich s-a trezit cu poliția la ușă. Incidentul a avut loc la tăierea moțului fiului său: „Mi-a părut rău”

Christina Ich este urmărită în ultima vreme de poliție. Aceștia par a fi lângă ea în fiecare moment. Zilele trecute, oamenii legi au oprit-o în trafic.

Se pare că iubita lui Pițurcă a fost surprinsă de către aceștia stând pe telefon. Ea a susținut că nu făcea filmulețe pentru Instagram, așa cum au susținut ei. Din spusele sale, ar fi căutat adresa unei farmacii la care ar fi trebuit să ajungă.

Enervată la culme de cele întâmplate, vedeta a postat un messaj dur pe Story. Acesta nu a fost atât de bine primit de internauți, dar nici de alte persoane publice. Unii au spus că ea caută doar atenție și din acest motiv a făcut toate acele postări. De cele mai multe ori, ea nu ține cont de gurile rele, dar în ultima vreme nu s-a putut abține deloc.

Christina Ich a avut musafiri nepoftiți la eveniment

Zilele acestea au fost extrem de importante pentru Christina Ich. Vedeta a împlinit un an de când a devenit mamă. Un asemenea eveniment nu ar fi avut cum să treacă așa cu una, cu două. Ea a postat un mesaj emoționant pentru cel mic, dar a și organizat și un eveniment pe cinste.

I-a tăiat, de asemenea, moțul fiului ei și a dat o petrecere restrânsă, unde a avut parte și de musafiri neinvitați. Este o persoană responabilă, așa că a ieșit cu câteva persoane apropiate la o terasă.

Ea a organizat o masă festivă și un candy bar și a respectat toate regulile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, nu a scăpat de prezența oamenilor legi.

Christina Ich s-a trezit cu poliția la ușă. Incidentul a avut loc la tăierea moțului fiului său: „Mi-a părut rău”

„Nu s-a organizat nici un eveniment. A fost terasă cu uși deschise. A fost și Poliția, a sesizat că e totul ok. Toată lumea a fost câte șase la masă, nici muzică nu a fost, a fost doar un candy bar pentru Noah. Au fost și persoane pe care nu le cunoșteam în restaurant. În fiecare seară, în cam toate restaurantele se fac controale să vadă dacă e totul în regulă. Pe terasa respectivă s-a mâncat și am plecat acasă. Mi-a părut rău, se organiza super frumos dacă se putea”, a declarat Cristina Ich pe contul său de Instagram.