Christina Ich și-a sărbătorit fiul. Ce mesaj emoționant i-a transmis micuțului: „Te iubesc”

Ziua de ieri a fost una extrem de importantă pentru Christina Ich.

Christina Ich și-a sărbătorit fiul. Ce mesaj emoționant i-a transmis micuțului: "Te iubesc"

Christina Ich și Alexandru Pițurcă și-au sărbătorit ieri fiul. Cele două vedete sunt doar persoane împlinite din toate punctele de vedere. Cei doi se bucură de succes pe toate planurile; iar familia lor este una despre care multă lume spune că este perfectă. De când fiul lor a venit pe lume, îndrăgostiții au devenit mult mai responsabili și mai atenția.

Ziua de 25 de octombrie este una cu o semnificație aparte pentru ei. Fiul lor a împlinit frumoasa vârstă de un anișor. Ei bine, un asemenea eveniment nu ar fi avut cum să treacă neobservat. Mama lui a avut grijă ca toții urmăritorii ei de pe Instagram să afle ce li se întâmplă. Băiețul de bucură din plin de toată atenția părinților săi.

Christina Ich, mesaj pentru fiul ei

Nu există persoană mai importantă pe lume decât copilul lor. Nici vedetelor nu le vine să creadă că a trecut deja un an de când Noah a venit pe lume. Cei doi sunt mai fericiți ca oricând, iar acest lucru se poate observa în postările din mediul online. Christina Ich este foarte activă pe social media, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni.

„25 octombrie 2019. La mulți ani, Noah! Te iubesc din tot sufletul meu”, au scris Cristina Ich și Alex Pițurcă la InstaStory.

Christina Ich și-a sărbătorit fiul. Ce mesaj emoționant i-a transmis micuțului: "Te iubesc"

Zilele trecute, ea le-a povestit fanilor săi un eveniment nefericit din trafic. Se pare că polițiștii ar fi oprit-o, pentru că folosea telefonul, în timp ce se afla la volan. Ea a negat că stătea pe Instagram, așa cum au susținut ei. A mărturisit că, de fapt, căuta o adresă unde ar fi trebuit să ajungă. După toate acestea, mai multe persoane au sărit la gâtul ei, spunând că nu sunt de acord cu atitudinea pe care a avut-o șatena.

”Aveam nervi și i-am făcut o semnătură, el: Îți fac alt proces verbal. Mamă, deci… dar pentru ce să-mi faci un alt proces verbal? Nu te-am jignit, nu ți-am zis nimic (…) Plângeam în hohote! Nu asta e problema. Mi-a dat mai multe puncte decât prevede legea, dar modul cum a vorbit cu mine m-a enervat, d-aia am început să plâng.”, a mai spus ea.