Christina Ich, votată cel mai bun influencer din 2020! Cum a reacționat vedeta: „Să îmi reprezint ţara la nivel internaţional …”

Christina Ich este în culmea fericirii.

Christina Ich, votată cel mai bun influencer din 2020! Cum a reacționat vedeta: "Să îmi reprezint ţara la nivel internaţional..."

Christina Ich a primit o veste de senzație. Vedeta a fost a fost votată cel mai bun influencer în 2020. Ea este, așadar, câștigătoarea  E! Entertainment din România. Iubita lui Alex Pițurcă a dus o luptă, care nu a fost deloc una ușoară. La acest loc sperau mai multe vedete de la noi, dar ea le-a întrecut pe toate.

Christina Ich este marea câștigătoare

Oamenii au decis și au ales ca frumoasa vedetă să meargă la cel mai tare eveniment al anului în SUA. Acolo vor fi prezente multe celebrități, printre care se află și clanul Kardashian, pe care abia așteaptă să îl vadă. În plus, vor veni mai mulți cântăreți cunoscuți, dar și actori de la Hollywood. Ce și-ar putea dori mai mult de atât?

Cei care au mai fost nominalizați sunt Alina Ceuşan, Andra Gogan, Bianca Adam, Cristi Munteanu, Emil Rengle, Mimi și Vlad Munteanu. Ei bine, Christina Ich a ieșit învingătoare și nici măcar ei nu îi vine să creadă că s-a întâmplat așa. Drept dovadă, ea are o comunitate mare de fani în spate care o susține în orice situație.

Anul trecut, cea care ne-a reprezentat țara la marele eveniment a fost Adelina Pestrițu. A fost pentru prima dată când la decernarea premiilor a mers cineva din România. Ea a profitat de moment și s-a pozat alături de Kim Kardashian, dar și alături de Pink.

Christina Ich, votată cel mai bun influencer din 2020! Cum a reacționat vedeta: "Să îmi reprezint ţara la nivel internaţional..."

Anul acesta, norocoasa este Christina Ich. Fanii sunt curioși dacă ea va face senzație pe covorul roșu, dar mai ales dacă va reuși să se pozeze alături de diferite celebrități având în vedere pandemia de coronavirus.

„A fi nominalizată la E!PCA’s reprezintă pentru mine o mare onoare, dar şi o adevărată provocare, la care, sincer, nu m-am aşteptat. Să îmi reprezint ţara la nivel internaţional, este oportunitatea care demonstrează că prezenţa mea în online chiar dă rezultate frumoase. Sunt recunoscătoare comunitaţii mele pentru încrederea şi loialitatea de care dau dovadă deja de ani de zile, iar eu, la rândul meu, promit să vă surprind de fiecare dată cu noi realizari! The best is yet to come!”, spunea ea.