Într-o nouă intervenție la GSP Live, Anamaria Prodan a vorbit despre presupusa relație amoroasă dintre soțul ei și fotomodelul Florentina Raiciu. Este vorba despre un fotomodel care a pozat în Playboy și care a lucrat ca asistentă TV la Antena Stars.

Florentina Raiciu ar fi motivul pentru care Laurențiu Reghecampf ar intenționa să divorțeze de actuala sa soție, conform informațiilor apărute în spațiul public.

Anamaria Prodan susține că toate aceste informații despre relația soțului ei cu fosta asistentă TV ar fi fost lansate de Gigi Becali. Acesta ar fi povestit că ea și Laurențiu Reghecampf n-ar mai fi împreună și că fiecare ar avea relații extraconjugale.

Cine e presupusa amantă a lui Reghecampf Anamaria Prodan a căutat-o pe Google. FOTO si VIDEO

Anamaria susține că nu o cunoaște pe Florentina Raiciu

Anamaria Prodan susține că nu a cunoscut-o niciodată pe Florentina Raiciu și, cu atât mai puțin ar fi agresat-o ori i-ar fi distrus afacerea.

„E jenant că în 2021 încă mai avem astfel de discuții, că «are amantă de opt ani și că nevastă-sa doarme, că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon». Eu unde eram? Eram moartă? Eu trăiam în casă cu soțul meu. Era la Steaua, mergea la antrenament și venea acasă. Avea 10.000 de euro salariu. Unde sunt ăia 20 de mii de dolari pe care îi dădea amantei? Cum o cheamă, că nici nu știu. Florentina?!…nici măcar n-am văzut-o în viața mea…Au curs și atunci subiectele, A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, a omorât-o. Au fost prostii. Nu am văzut-o în viața mea pe femeia asta, nu m-a văzut în viața ei. Nu am primit un telefon de la femeia asta”, a spus Anamaria Prodan.

Ea a mai relatat că cel care a lansat aceste speculații a încercat să lovească în imaginea lui Laurențiu Reghecampf și a ei. Însă și-a făcut singur păcate.

„Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat în oraș, când toată lumea vorbea în oraș, cine este Habar n-am cum arată. Am intrat pe Google și ne-am uitat cine e”, a mai spus Anamaria Prodan în intervenția sa.

De unde au pornit speculațiile despre divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt împreună de 13 ani de zile. În ultima vreme, în spațiul public au apărut mai multe speculații cu privire la un divorț al impresarei de soțul ei, Laurențiu Reghcampf. În vreme ce Anamaria Prodan a negat, va divorța, soțul a fost cel care a alimenta aceste speculații. El a făcut o declarație publică în care a confirmat divorțul.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a mărturisit Laurenţiu Reghecampf pentru publicația fanatik.ro.

După această declarație, Anamaria Prodan a avut numeroase interveniții publice și postări pe rețelele de socializare în care a negat. Zi de zi, aceasta a făcut tot ce i-a stat în putere să dezmintă informațiile despre un eventual divorț și să acrediteze ideea că ea și soțul său au o relație foarte solidă.