Cine este, de fapt, Viviana Sposub. Nimeni nu ştia asta…

Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea a uimit lumea mondenă. Puțini știu însă cine este cu adevărat frumoasa brunetă.

Cine este, de fapt, Viviana Sposub. Nimeni nu ştia asta...
Cine este, de fapt, Viviana Sposub. Nimeni nu ştia asta...

Lumea showbizului este uluită de noua relație dintre George Burcea și Viviana Sposub, de la Ferma. Cei doi par extrem de îndrăgostiți, iar George Burcea pare că a uitat-o pe Andreea Bălan. Puțini știu însă cine este bruneta care i-a cucerit inima lui George Burcea.

Primele imagini în care cei doi se sărută la emisiunea Ferma au făcut înconjurul internetului. Ulterior, cei doi au confirmat relația. Concurenta de la Ferma a declarat că deja îl iubește pe Burcea.

Cine este Viviana Sposub?

Viviana Sposub a ajuns să fie cunoscută de români după ce a prezentat meteo la Observatorul Antenei 1. Ulterior, în august anul trecut, aceasta a devenit asistentă TV la emisiunea Adelei Popescu și a lui Cove. Este vorba deapre reality show-ul „Te vreau lângă mine” de la Pro Tv.

Înainte de toată activitatea de la TV, Viviana este și Vlogger pe Youtube, fiind extrem de pasionată de muzică. Ea a studiat la Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

De altfel, Viviana Sposub iubește foarte mult muzica. Ba chiar a și studiat-o. Ea a învățat să cânte la pian și a făcut canto mai bine de 12 ani. Studiile muzicale le-a absolvit la Liceul de Artă Ștefan Luchian din Botoșani, fiind numită șef de promoție. Apoi, ea a făcut parte și dintr-un grup muzical.

Acum, ea este participantă la emisiunea Ferma, prezentată de Mihaela Rădulescu. De când a ajuns în emisiune  ea a încercat să intre într-o relație, cel mai mult noroc având la Burcea, proaspătul despărțit de Andreea Bălan. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată și chiar au planuri de viitor. Din păcate însă, Viviana a fost nevoită să își ia la revedere de la Burcea. Acesta a trebuit să plece acasă din cauza problemelor pe care le are cu sănătatea de când a fost confirmat cu coronavirus.