Cine este Denis Hanganu, actorul care îl intepretează pe „Andrei Oprea” în serialul „Sacrificiul”

Cine este Denis Hanganu? Mulţi s-au întrebat cine este tânărul care l-a jucat pe Andrei Oprea în cel mai urmărit serial românesc din ultimii ani.

Cine este Denis Hanganu, actorul care îl intepretează pe "Andrei Oprea" în serialul "Sacrificiul"
Cine este Denis Hanganu, actorul care îl intepretează pe "Andrei Oprea" în serialul "Sacrificiul"

Serialul „Sacrifiiul” este aproape de final. Mai sunt doar câteva săptămâni până când românii din spatele micilor ecrane vor avea ocazia să vadă finalul unei poveşti care s-a întins peste trei sezoane spectaculoase. Cu toate acestea, mulţi dintre actori, aflaţi la început de drum, nu au fost încă introduși cum se cuvine în lumea mondenă din România.

Echipa de succes a serialul a fost realizată din actori de renume şi cu o vechime respectabilă pe scenele din ţară, dar şi din actori aflaţi la primul rol, mai bine spus la început de drum. Acest lucru a făcut din serial o producţie ambiţioasă, un pariu care a i-a adus succesul.

Unul dintre tinerii actori, aflat la început de drum, care a reuşit să captiveze rapid inimile românilor este Denis Hanganu. Denis intepretează rolul lui Andrei, fiul lui Ştefan Oprea, un tânăr educat, plin de vise şi ambiţii, care ajunge să îşi întâlnească iubirea vieţii.

Cine este Denis Hanganu?

Denis este un actor de teatru aflat la început de carieră. El a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematrografică „I.L. Caragiale”, din Bucureşti. Acesta a debutat în televiziune chiar cu rolul lui Andrei Oprea.

Denis a mai făcut parte din spectacolele de teatru  „No man’s land”, „Referinţele la Dali mă excită”, „Înșir-te mărgărite”, „Visul unei nopţi de vară”, „Incendii”, „Pasãrea Albastrã”, „O zi de vară” sau „Instalaţie Umană”. El a avut şi roluri principale în piesele: „O despărţire” și „Marea cu Sarea”.

Cine este Denis Hanganu, actorul care îl intepretează pe "Andrei Oprea" în serialul "Sacrificiul"
Cine este Denis Hanganu, actorul care îl intepretează pe „Andrei Oprea” în serialul „Sacrificiul”

„Am fost bucuros și dornic de lucru la aflarea veștii că eu am fost cel selectat pentru rolul lui Andrei. În prezent lucrăm cu spor, filmăm și, la rându-mi sunt optimist și curios de cum o să decurgă lucrurile. Desigur că am emoții fiind la începutul proiectului, însă le consider constructive. Serialul Sacrificiul este primul meu proiect TV, dar și primul rol de protagonist și sunt extrem de entuziasmat”, declara Andrei, la un moment dat.

„Sacrificiul”, aproape de final

În regia Ruxandei Ion, serialul „Sacrificiul” a fost printre cele mai căutate seriale din România în ultima perioadă. Actori de renume şi actori debutanţi au făcut din simple scenarii o poveste captivantă.

Cele trei sezoane au fost extrem de diferite, care mai de care mai atrăgătoare. Povestea lui Andrei şi a Ioanei, a lui Amza şi Maria, dar şi a surorilor despărţite de comunişti, face ca acest serial să intre pe lista celor mai bune producţii românești din ultimii ani. În doar două săptămâni, serialul îşi ia la revedere de la fanii săi din spatele micilor ecrane, deoarece mai sunt doar două episoade din cel de-al treilea sezon, care este şi ultimul.