Cei doi arată foarte bine împreună și nu se mai feresc să arate acest lucru, dar oare ce părere are câtăreața despre idila fostului său partener?

A reieșit soarele pe strada lui Răzvan Simion, la aproape un an de la separarea de Lidia Buble. Cei doi au fost ani buni un cuplu apreciat, și fix când se credea că vor păși împreună, de mână, spre altar pentru a face pasul cel mare, s-a produs ruptura. S-a tot sperat că se vor împăca, însă acest lucru nu s-a mai întâmălat.

Și în timp ce lumea vobea despre o posibilă relație pe care blondina ar fi încpeut-o, ei bine, nu ea este „inculpata”. Răzvan Simion se pare că a fost primul care și-a refăcut viața după Lidia, afișându-se de mână și în tandrețuri evidente cu o brunetă focoasă, chiar pe străizile Capitalei, fiind perfect conștient că l-ar putea vedea oricine, semn că nu se mai ascunde.

Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion! Imagini cu cei doi îndrăgostiți / FOTO

Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion

Potrivit click.ro, bruneta cu care Răzvan Simion se afișează din ce în ce mai mult în public ar fi aceeași femeie cu care acesta și-ar fi petrecut vacanța de la sfârșitul verii din Turcia, fiind cazat, după cum relatează și Libertatea.ro, la Hotelul Swissotel din Instanbul.

La acel moment, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu a vrut să comenteze nimic din ce apăruse deja în presă, ba chiar s-a prefăcut că nu mai ține minte ce a făcut în acea perioadă.

”Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celalalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi… fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni”, este o parte din mesajul postat de Razvan, care anunța separarea.