Este oficial! Alina Vidican are un nou iubit.

Cine este cel care i-a furat inima blondinei? Este primul bărbat cu care se afișează după divorțul de Cristi Borcea. Se pare că vedeta a trecut peste despărțirea de fostul soț, iar asta nu o spunem doar noi, ci imaginile tandre cu cei doi îndrăgostiți.

Este cunoscut deja faptul că Alina Vidican și Cristoi Borcea și-au spus adio în anul 2016. Deși formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate fix când nimeni nu se aștepta. După divorțul de soțul Valentinei Pelinel, Alina a decis să se mute în Statele Unite ale Americii și nu s-a mai afișat în prezența niciunui bărbat. Ei bine, asta până de curând, căci, a noastră vedetă iubește din nou cu foc!

Alina Vidican are un nou iubit. Vedeta, prima apariție cu bărbatul, după divorțul de Cristi Borcea

Alina Vidican s-a afișat în brațele unui bărbat tare chipeș, la un eveniment cu ștaif organizat în Miami. Din câte puteți observa și în fotografii, mai mult ca sigur cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, ipostazele tandre în care s-au fotografiat fiind simpla și pura mărturie a acestui fapt. Cu toate că a avut ghinion în iubire, acum, norocul i-a bătut la ușă frumoasei blondine.

„S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă”, a spus pentru Fanatik o sursă foarte bine informată despre viața Alinei Vidican de la Miami, care a adăugat: „Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida”. Acum aproape două săptămâni, cei doi au decis să își oficializeze relația, iar Claude, romantic peste măsură, a cerut-o în căsătorie pe Alina Vidican, care acceptat fără să stea pe gânduri: „Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”.