Acesta a vrut să fure cheile apartamentului pentru a reveni apoi ca să fure bunuri din apartament. A fost însă surprins de victimă în timp ce fura cheile.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța declară că procurorii au reușit să îl identifice pe cel care a ucis-o pe profesoara din Cernavodă. Aceștia au arătat că ucigașul a montat geamurile termopan din apartamentul victimei cu mai mult timp în urmă și acum a revenit pentru a fura cheile locuinței. Apoi ar fi urmat să pătrundă în locuință pentru a fura diverse bunuri.

Ucigașul profesoarei din Cernavodă a pătruns în locuința victimei după ce i-a cerut acesteia să facă niște verificări în apartament

Individul a apelat-o telefonic pe profesoară în seara zilei de marți, sub pretextul că ar mai fi avut de făcut niște verificări în apartamentul victimei. Profesoara l-a primit în casă și când a observat că acesta încerca să fure cheile, a început să țipe. Agresorul a imobilizat-o și a strâns-o de gât cu o chingă pentru bagaje auto, după care a fugit de la locul crimei, potrivit news.ro

Procurorii au transmis și faptul că individul a sustras suma de 500 de lei, telefonul mobil și mai multe carduri bancare din poșeta profesoarei.

Suspectul a încercat să se sinucidă, pentru a scăpa de consecințele legii

Polițiștii au arestat suspectul în zona localității Deleni, unde l-au observat vomitând pe marginea drumului. Conform celor spuse de anchetatori, suspectul ar fi declarat că a încercat să se sinucidă prin înghițirea unor cantități de antigel și otravă de șobolani. Acesta a fost dus de urgență la spital, unde a primit ajutor de specialitate, acum starea sa de sănătate fiind stabilă.

Ulterior, suspectul a fost dus la audieri, după care a fost reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunea de omor, fiind la momentul de față în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.