Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți vlog-eri din România la ora actuală. La fiecare apariție își surprinde urmăritorii și stârnește multe aprecieri.

Este un mare iubitor de animale, are acasă două pisici de rasă și un câine adoptat după care este topit și îl alintă “Cheluțu”. I-a compus chiar o melodie “Înoată Cheluțu” cu care a avut un uriaș succes. A strâns peste 17 milioane de vizionări, iar fanii o adoră.

Cine i-a ținut companie lui Dorian Popa weekendul acesta la munte? Artistul s-a afișat și pe Instagram! / FOTO

 

Pentru ca se apropiere sărbătorile de Crăciun, Dorian și-a propus să-și surprindă fanii într-un mod inedit. “Cheluțu cu brăduțul” va fi hit-ul colindelor din acest an. Perfecționist din fire, artistul vrea ca să iasă totul ca la carte pentru acest proiect.

De câteva săptămâni a plănuit acest spectacol muzical, iar pregătirile încă nu s-au încheiat. În acest weekend, Dorian Popa a plecat la Brașov pentru a filma videoclipul colindului mult așteptat.

Băiatul meu este echipat de Crăciun. “Cheluțu cu brăduțul”, cel mai tare colind al lui 2020, în curând!” a declarat artistul pe contul său de Instagram.

Dorian Popa se laudă cu multe realizări prin propriile forțe

Întotdeauna cu voie bună și multe zâmbete, a strâns de-a lungul timpului mulți oameni în comunitatea lui care îl iubesc. Mulți declară că acesta le face ziua mai bună numai când îl aud. Pentru că depune și mult efort, este mereu fericit când vede că munca lui este apreciată.

Deși a avut o viață modestă, Dorian s-a ridicat pe propriile forțe. Serialul “Pariu cu viața” a fost cel care l-a făcut cunoscut. Și-a fermecat admiratorii și prin aparițiile sale muzicale în trupa “Lala Band”.

În prezent, își filmează activitățile zilnice și se postează pe YouTube, “daily vlog” cum ar spune artistul. Ba mai mult, acesta are un magazin online unde oferă produse personalizate. Marea majoritate sunt imprimate cu replica lui caracteristică: “Hatz”.

O lungă perioadă a locuit împreună cu iubita sa într-o garsonieră foarte mică. În tot acest timp, artistul a pus ban pe ban pentru a-și urma visul. Anul trecut și-a ridicat propria casă, aproape de București. Acesta și-a decorat-o după propriul plac și este încântat de fiecare colțișor.