La o lună și jumătate de la nașterea celui de-al treilea băiețel, Adela Popescu a revenit la matinatul „Vorbește lumea’, de la Pro Tv. După anunțul lui Cove că părăsește echipa emisiunii, Adela Popescu a preluat frâiele. Și nu este singură!

„Da, da, daaa, este adevărat, de mâine-dimineață ne bem cafeaua în fiecare zi la Vorbește lumea! E drept, totul s-a întâmplat mai repede decât aș fi crezut și, deși am avut nenumărate insomnii pe subiectul ăsta, ziua de azi mă găsește extrem de încrezătoare și sigură că voi face față fără probleme. Cu o bună organizare, soț și bunică de ajutor, copii înțelegători și pui mic bun, toate se rezolvă. Voi lipsi patru ore de acasă și, cu lăptic de mamă lăsat la frigider, bebelușul nici nu va simți. Așadar, nu uitați, mâine de la 10:30 vă dau întâlnire… și nu singură… Vă puuuup!
Ps: era minunat dacă aveam și cu vreo 5 kg mai puțin!’

Mesajul a fost postat pe rețelele de socializare și reluat de Adela Popescu în deschiderea emisiunii. Aceasta a recunoscut că vestea reîntoarcerii a creat un val de interes, lumea grupându-se în două tabere: mamele care au încurajat-o să facă acest pas și cele care i-au reproșat că cel mic are nevoie de mama lui în totalitate, în primele luni de viață. Lăsând la o parte aceste mesaje, Adela a concluzionat: „mă simt foarte bine și am siguranța că nu am greșit’, referindu-se aici la decizia de a reveni pe micile ecrane.

În plus, Adela Popescu nu este singură. Alături de ea vor fi doi oameni de radio cunoscuți, Andrei Lăcătuș, alias Shurubel, și Bogdan Ciudoiu. Cei doi au lucrat împreună la matinalul de la Virgin Radio, fostul Radio 21. Shurubel a renunțat la radio în 2020, din dorința de a se redescoperi și a-și găsi un nou drum din punct de vedere profesional.