Claudia Pătrășcanu, mărturisiri cutremurătoare despre familia fostului soț: ”Vor să îmi ia copiii! Rugați-vă pentru mine!”

Claudia Pătrășcanu a făcut un apel disperat pe Facebook.

Claudia Pătrășcanu, mărturisiri cutremurătoare despre familia fostului soț: ”Vor să îmi ia copiii! Rugați-vă pentru mine!”

Claudia Pătrășcanu a făcut o serie de declații șocante despre familia lui Gabi Bădălău. Vedeta a ajuns la capătul puterilor din cauza unor amenițări pe care le-a primit. Familia fostului ei iubit a sărit la gâtul artistei. Ei se pare că vor să îi ia copiii, iar nu știe ce să facă. Le-a povestit și admiratorilor ei cum stau lucrurile și le-a spus să re roage pentru ea.

Cântăreața i-a adus acuzații grave fostului ei soț, dar și surori acestuia. Ea a mărturisit că primește tot felul de mesaje amenințătoare din partea acestuia și nu i se pare normal. Ea și Bădălău au pus capăt relației acum ceva timp și toată lumea credea că scandalul dintre ei a luat sfârșit. Ultimele întâmplări demonstrează că lucrurile nu stau chiar așa.

Se pare că mesajele primite din partea lor au pus-o serios pe gânduri pe frumoasa cântăreață. Nu doar fanii ei au fost șocați de cele întâmplate, ci și prietenii și apropiație brunetei. Acestora nu le-a venit să creadă cât de departe s-a ajuns. Asta nu este tot! Aceștia nu îi permit Claudiei Pătrășcanu să își vadă copiii. Ori de câte ori încearcă să ia legătura cu cei mici, aceasta este oprită de familia fostului său partener de viață.

Claudia Pătrășcanu, amenințată grav de familia lui Bădălău

”Ajung sa scriu acest mesaj cu gândul ca cineva va înțelege ce trăiesc eu in aceste momente cu Familia Badalau; cu sora fostului meu soț, mama acestuia, soțul și întreaga familie ma abuzează emotional, ma amenință ca îmi vor lua copiii, îmi trimit mesaje grave fără sa aibă dovezi, nu le permit copiilor sa vorbească cu mine, tatăl lor ii lasă in grija familiei și tot timpul sunt nevoită sa iau legatura cu copiii mei sa-i aud prin diferite persoane.”, a scris ea.

Nu își dorește decât ceea ce este mai bun pentru copiii ei. Vedeta încearcă să facă tot posibilul ca micuții să crească alături de mama lor, așa cum este normal. Speră că această situație să se rezolve și este gata chiar să publice mesajele compromițătoare pe care le-a tot primit în ultima vreme.

Claudia Pătrășcanu, mărturisiri cutremurătoare despre familia fostului soț: ”Vor să îmi ia copiii! Rugați-vă pentru mine!”

”Sunt acea mama disperata care se judeca intr-o instanța pentru copiii ei, care are încredere in justiția noastră și care sper sa facă dreptate ca acești copii sa crească lângă mama lor așa cum e dat de Dumnezeu. Toți cei care ma cunoașteți in toți acești ani ca om public, mama, care vedeti mesajul meu cu disperare, am nevoie de oameni cu suflet sa pot scapa de acești oameni care spun peste tot ca ma vor in pământ! Nu pot pune încă, acele mesaje pe care soțul și sora lui mi le trimit și ma abuzează emoțional, dovezi grave pe care le am din timpul casniciei ci nu numai si din tot ce trăiesc acum, gândindu-ma doar la copii.”, a mai spus Claudia.