Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. O vreme îndelungată au fost extrem de rezervați în ceea ce privește viața lor personală. Anul acesta, au spus lumii întregii că sunt împreună și sunt mai fericiți ca oricând. Cei doi artiști își arată aproape zilnic iubirea pe rețelele sociale, spre bucuria fanilor.

Imaginile pe care le postează fac furori și adună mii de aprecieri. În plus, ei țin și legătura cu fanii lor pe care îi țin la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viețile lor. Ziua de ieri a fost una extrem de importantă pentru Cleopatra Stratan și pentru familia ei. Vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani și s-a bucurat așa cum se cuvine.

Cleopatra Stratan a spus „DA!”

O asemenea zi nu avea cum să treacă neobservată. Cântăreața a dat o petrecere frumoasă la care au fist invitate mai multe vedete. De la eveniment nu a avut cum să lipsească nici alesul inimii ei, Edward Sanda care a surprins-o într-un mod inedit. A primit muuulte cadouri superbe, dar cel mai frumos a venit din partea lui.

Ei bine, artistul și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie. Cum era de așteptat, frumoasa cântăreață a acceptat. Acum, admiratorii celor doi așteaptă cu nerăbdare să îi vadă în postura de mire și mireasă. Va fi cu siguranță o nuntă ca în povești pe care nimeni nu o va uita vreodată.

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de Edward Sanda. Cum arată inelul de logodnă / FOTO

Chiar dacă sunt mici, ei au planuri mari de viitor și știu ce vor de la viață. Au de gând chiar să se mute împreună și să își construiască viața la care au visat mereu. Se pare că de cererea în căsătorie nu ar fi știut decât părinții lui Edward, așa că pentru Cleopatra Stratan chiar a fost o surpriză. La scurt timp după, el a postat câteva imagini cu inelul de logodnă și și-a anunțat fanii că iubita lui a acceptat să îi fie alături pentru tot restul vieții.

„She said YEEES! ❤️👑”, a scris Edward Sanda în dreptul imaginilor de pe Instagram.