Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Cei doi artiști se iubesc la nebunie, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Ori de câte ori au ocazia, ei își declară dragostea în mediul online, spre bucuria fanilor. Sunt urmăriți de mii de oameni, care sunt acolo pentru ei indiferent de situație.

Îndrăgostiți, deși au doar 8 luni împreună, au planuri mari de viitor. Au luat decizia de a se muta împreună și zilele trecute s-au logodit. Totul s-a întâmplat chiar în ziua în care Cleopatra Stratan a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. Un asemenea eveniment nu avea cum să treacă neobservat, așa că vedeta a dat o petrecere de zile mari.

Cleopatra Stratan a dat din casă

I-a invitat pe cei mai buni prieteni ai ei, dar și membri familei. A primit o mulțime de cadouri frumoase, dar cel mai frumos a venit din partea iubitului ei. Acesta a surprins-o puțin după miezul nopții cerând-o în căsătorie. Ea a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri și acum sunt mai fericiți ca niciodată.

Fanii celor doi sunt extrem de curioși și au început să își pună tot felul de întrebări. Una dintre cele mai curiozități a fost legată de cum se înțelege Cleopatra Stratan cu părinții viitorului ei soț. Extrem de sinceră din fire, cântăreața a dat cărțile pe față și a vorbit și despre acest subiect.

Cleopatra Stratan a spus cum se înțelege cu părinții lui Edward Sanda. Fanii au fost uimiți

Recent, a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, acolo unde este foarte activă. Ea a vorbit extrem de frumos despre ei și se pare că se înțeleg de minune.

„Sunt niște oameni extraordinari! Mă simt onorată să fac parte din familia lor și îi iubesc mult de tot!”,a spus Cleopatra Stratan pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea și părinții lui Edward Sanda.