Cleopatra Stratan are doar 18 ani, însă acest lucru nu o împiedică deloc să aibă un succes imens în muzică. Se pare că nu doar talentul în muzică este moștenire de familie, ci și frumusețea angelică. Vedeta nu se sfiește să se arate fanilor ei fără pic de machiaj și le-a demosntrat că arată foarte bine și complet naturală.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai solide culpluri la ora actuală. În ciuda faptului că au o vârstă fragedă, cei doi se iubesc necondiționat.

Relația lor a devenit din ce în ce mai serioasă după ce el a făcut pasul de a o cere în căsătorie chiar de ziua ei de naștere. Nimeni nu se aștepta la un asemena gest din partea lor. Chiar și Cleopatra a rămas uimită în fața inițiativei iubitului său.

În mod cert Pavel Stratan este foarte de mândru de fiica lui și o susține în orice circumstanță. Cleopatra este pe deplin împlinită în plan profesional. Însă nici pe plan personal nu stă rău deloc!

Artista se mândrește cu o relație ca în povești alături de iubitul ei și pare că nimic nu îi poate despărți. Pe rețelele de socializare se afișează mereu împreună și își fac adesea declarații de dragoste printre cele mai sincere și mai frumoase.

Cleopatra Stratan s-a afișat fără pic de machiaj

În ciuda faptului că foarte mulți oameni nu le dădeau vreo șansă, cei doi au demonstrat faptul că iubirea lor este mai mult decât o iubire trecătoare. În plus, cei doi au planuri mari împreună.

Cleopatra Stratan, cum arată fără pic de machiaj! Adevărul despre mărirea buzelor

De curând, însă, una dintre surprizele de proporții pe care Cleopatra Stratan le-a făcut-o fanilor ei din mediul online a fost să se afișeze fără pic de machiaj. Trebuie să recunoaștem că arată de minune chiar și naturală, astfel că artista a închis gura curioșilor.

Mai mult decât atât, unul dintre internauți i-ar fi spus acesteia că și-ar fi mărit buzele. Răspunsul Cleopatrei a venit la pachet cu o fotografie care demonstrează că nu a intervenit în niciun fel la nivelul buzelor.

„Acum doi ani … nu s-a schimbat nimic :)”, a fost replica de atunci a celebrei cântărețe.