Cleopatra Stratan, mai îndrăgostită ca oricând. Vedeta, declarație de dragoste pentru viitorul soț:
in

Cleopatra Stratan, mai îndrăgostită ca oricând. Vedeta, declarație de dragoste pentru viitorul soț:

Cleopatra Stratan știe cum să îl surprindă de fiecare dată pe Edward Sanda.

Cleopatra Stratan îl iubește din tot sufletul pe Edward Sanda, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Vedeta știe cum să îl facă pe viitorul ei soț să se simtă cel mai norocos bărbat din lume. Artista îl surprinde ori de câte ori are ocazia cu declarații de dragoste de senzație. Nici el nu se lasă mai prejos și îi arată iubitei sale cât de mult o iubește.

Ei bine, recent ei au făcut un pas extrem de important pentru viitorul ei. În ziua în care a împlinit 18 ani, Cleopatra Stratan a avut parte de surpriza vieții ei. Edward Sanda și-a făcut curaj, iar la petrecerea de ziua ei a cerut-o în căsătorie.

Cleopatra Stratan și-a luat prin surprindere viitorul soț

A fost un moment unic și foarte frumos, chiar dacă el nu plănuia să se întâmple chiar așa. Ar fi vrut să fie ceva care să aibă loc doar între ei doi, dar s-a răzgândit și a cerut-o în fața tuturor. Ea a acceptat, iar acum se gândesc deja la marele eveniment, care nu știm când va avea loc. Și-au găsit deja și nașii. Este vorba despre Dan Badea și soția lui, Mirela.

La câteva zile de la cererea în căsătorie, artista a postat pe rețelele sociale o declarație de dragoste pentru viitorul ei soț. Cuvintele sale cu siguranță l-au emoționat până la lacrimi pe cântăreț. Este un om norocos că are alături de el o persoană precum ea.

Cleopatra Stratan, mai îndrăgostită ca oricând. Vedeta, declarație de dragoste pentru viitorul soț:

Chiar dacă au vârste fragede, ei știu ce își doresc de la viață și cum vor să arate viitorul lor. Ea este convinsă de faptul că el este cel alături de care ar vrea să petreacă tot restul vieții sale, iar sentimentul este reciproc.

”Tu-mi ești cel mai frumos și special cadou! Te iubesc ENORM și îți mulțumesc că exiști și că ești alături de mine mereu, oferindu-mi atât de multă iubire și fericire! ❤️🥰💋😍🥳👑”, a spus Cleopatra Stratan pe contul ei oficial de Instagram.