Cleopatra Stratan, primele declații după ce a fost cerută în căsătorie: "Am împlinit 18 ani plini de surprize și emoție"
in

Cleopatra Stratan, primele declații după ce a fost cerută în căsătorie: „Am împlinit 18 ani plini de surprize și emoție”

Cleopatra Stratan trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei.

Cleopatra Stratan este în culmea fericirii. Vedeta a împlinit recent frumoasa vârstă de 18 ani și a avut parte de o surpriză pe cinste. Cântăreața nu a putut lăsa o asemenea zi să treacă neobservată, așa că a organizat o petrecere de zile mari. La eveniment au fost prezenți prietenii vedetei, membri ai familiei, dar și multe alte persoane din showbiz.

Cleopatra Stratan, mesaj de mulțumire pe Instagram

Iubita lui Edward Sanda a primit zeci de cadouri de care s-a bucurat enorm. Fiecare a surprins-o așa cum a știut mai bine, dar cel mai frumos cadou a venit din partea iubitului ei. Ei bine, cântărețul și-a făcut curaj și a decis că este vremea să facă pasul cel mare. În timpul petreceri, Edward Sanda a cerut-o pe frumoasa lui iubită în căsătorie. Fără să stea prea mult pe gânduri, Cleopatra Stratan a acceptat.

A fost o surpriză în adevăratul sens al cuvântului, pentru că doar părinții lui știau ce va urma să se întâmple. Imediat după ce ea a acceptat să îi fie alături pentru totdeauna, artistul a postat și două imagini cu inelul. Fanii au rămas cu gura căscată și deși cred că este mult prea devreme pentru nuntă. se bucură pentru ei.

Cleopatra Stratan, primele declații după ce a fost cerută în căsătorie: "Am împlinit 18 ani plini de surprize și emoție"

La câteva ore după, artista a decis că este vremea să posteze un mesaj de mulțumire pe Instagram. Nu a uitat nici să posteze o imagine de senzație cu ea la vârsta de 18 ani, care a făcut furori pe internet. Cleopatra a crescut și nu mai este deloc un copil. S-a transformat într-o femeie în toată regula, iar drept dovadă stau imaginile pe care le postează în ultima vreme în mediul online. Are planuri mari de viitor cu Edward Sanda, iar admiratorii abia așteaptă să o vadă în fața altarului.

„Am împlinit 18 ani plini de surprize și emoție! Nu pot decât să vă mulțumesc pentru toate urările frumoase, pentru că ați fost alături de mine la aniversarea majoratului meu și Universului pentru tot ce trăiesc și ce am! ❤️🎂”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.