Cleopatra Stratan și Edward Sanda, gata de nuntă. Uite ce i-a dat de gol: "Să-ți devin regină"
in

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, gata de nuntă. Uite ce i-a dat de gol: „Să-ți devin regină”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se gândesc foarte mult la viitor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi artiști formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Au mii de fani în mediul online cărora nu le scapă niciun detaliu. În plus, cei doi artiști își țin admiratorii la curent mereu cu tot ce se întâmplă în viața lor. Aproape că nu trece zi fără ca ei să își declare dragostea în mediul online. Ultima postare a ei i-a făcut pe fani să își pună o serie de întrebări legate de nunta celor doi.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, planuri de viitor

Vedetele se iubesc enorm, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Sunt aproape tot timpul împreună, iar fotografiile cu ei fac furori pe Instagram. De fiecare dată, ele adună mii de aprecieri în doar câteva minute și sute de comentarii din partea internauților. Fac ei cum fac și reușesc de fiecare dată să își surprindă fanii, dar de data aceasta a fost ceva special.

Zilele trecute, Edward Sanda a lansat primul său album din carieră. La eveniment au participat apropiații și prietenii artistei, dar a lipsit chiar Cleopatra Stratan. Nimeni nu se aștepta la un ca asta. Surpriza serii a venit când el i a dedicat iubitei sale un moment, deși nu s-a prezentat la eveniment. Nu s-a supărat deloc pe ea, ba din contră i-a demonstrat și de data aceasta cât de tare o iubește.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, gata de nuntă. Uite ce i-a dat de gol: "Să-ți devin regină"

“Eu și Cleopatra Stratan nu așteptăm niciun copil. De la noi o să știți întotdeauna adevărul”, a scris Edward Sanda pe pagina sa de Instagram, când fanii au crezut că iubita lui este gravidă.

Recent, Cleopatra Stratan a postat o imagine de senzație pe contul ei de Instagram. Nu fotografia a fost cea care le-a atras atenția fanilor, ci descrierea. Imediat ce au citit-o, ei au ajuns la concluzia că se vor căsători. În plus, ei au luat și decizia de a se muta împreună, un pas extrem de important pentru viitorul lor.

“Universul te-a creat/ Să îmi fii tu împărat! / Și-n a ta împărăție/ Să-ți devin regină ție!👑❤️“,  sunt versurile postate de Cleopatra Stratan pe Instagram.
Dorian Popa, declarații șocante din trecut. Cântărețul a dat cărțile pe față: „Este o poveste atipică"

Dorian Popa, declarații șocante din trecut. Cântărețul a dat cărțile pe față: „Este o poveste atipică”

Carmen Grebenișan, adevărul despre logodna cu Alex Militaru. Cum și-a dat seama că este bărbatul potrivit: "Într-o relație trebuie să..."

Carmen Grebenișan, adevărul despre logodna cu Alex Militaru. Cum și-a dat seama că este bărbatul potrivit: „Într-o relație trebuie să…”