Cleopatra Stratan și Edward Sanda se află pe lista celor mai apreciate cupluri de la noi din țară. Chiar dacă au o vârstă fragedă, vedetele știu ce își doresc de la viață și au trasat planuri serioase pentru viitor. Cei doi au intrat în atenția publicului încă din luna februarie, când și-au făcut publică relația. Deși erau de ceva timp împreună, au preferat să țină totul secret pentru o vreme.

Acestea fiind spuse, anul curent a fost unul extrem de bun și plin de schimbări pentru artistă. În timp ce atâția divorțează, vestea unui asemenea cuplu tânăr și frumos reprezintă mesajul de speranță pe care mulți l-au așteptat.

Edward Sanda și-a cerut frumoasa iubită în căsătorie, chiar în ziua în care Cleo a împlinit vârsta de 18 ani. Fiica lui Pavel Stratan a acceptat deși a fost luată cu desăvârșire prin surprindere.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, planuri de nuntă

De când a fost facută cererea în căsătorie, fanii acestora au căutat cu insistență să afle când va avea loc marele eveniment. De altfel cei mai mulți dintre ei sunt nerăbdători să o vadă pe artistă în rochie de mireasă. Ei bine se pare că nu vor mai avea atât de mult de așteptat.

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2022 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a povestit Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații despre data nunții. Când va avea loc marele eveniment: „Dacă pandemia se va opri..."

Cântărețul a oferit recent un interviu în care a vorbit și despre nunta lor. Cei doi îndrăgostiți și-au propus să meargă în fața altarului în anul 2022 când cel mai probabil lucrurile din țara noastră vor reveni la normal. Aceștia doresc să dea o petrecere de zile mari, cu o mulțime de invitați, dar în clipa de față acest lucru nu este posibil.

Asta nu este tot! Se pare că Edward Sanda și Cleopatra Stratan mai vor și un copil.

„Ideea de a avea un copil mi-a plăcut dintotdeauna. Astfel, eu și Cleo ne dorim un singur copil în maximum 5 ani de zile”, a mai adăugat el.