Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri serioase de viitor. Zilele trecute, artiștii și-au anunțat fanii că vor să se mute împreună. Mulți au spus că este prea devreme pentru un asemenea pas. Recent, ei au reușit să uimească din nou pe toată lumea, după ce artistul i-a cerut mâna soției sale. Asta nu este tot! Se pare că și-au găsit deja și naș.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, gânduri serioase de viitor

Cleopatra Stran și Edward Sanda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Au fost o vreme extrem de rezervați în ceea ce privește viața personală, dar lucrurile stau diferit acum. De când și-au confirmat relația, toată lumea este cu ochii pe ei. Cei doi surprind cu fiecare apariție și adoră să fie în centrul atenției.

Ei bine, Cleo a împlinit zilele acestea vârsta de 18 ani. Vedeta și-a făcut majoratul și a dat o petrecere de zile mari, pe care nu o va uita niciodată. De la eveniment nu au putut lipsi cei mai buni prieteni de-ai ei, dar nici membri familiei. A avut parte de o serie de surprize frumoase, dar cea mai tare a venit din partea lui. Acesta a decis să o ceară în căsătorie, iar ea acceptat să își petreacă tot restul vieții alături de frumoasa lui iubită.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au găsit nașul. Despre cine este vorba: ”Noi ne dorim”

După toate acestea, multă lume s-a întrebat cine îi va cununa pe cei doi. Ei bine, este vorba despre Dan Badea și soția sa, Mădălina. Ei sunt prieteni de foarte mult timp, din câte au declarat și au vrut să îi cunune chiar dinainte ca artista să fie cerută. Rămâne de văzut dacă Edward Sanda și Cleopatra vor fi de acord.

”Noi tot glumeam când ne vedeam și când am auzit că au o relație atât de frumoasă și i-am și văzut cât de mult se iubesc, i-am zis: ”Bă, dacă o ceri, ne înscriem la chestia asta cu nașii”. Acum să vedem ce candidați mai sunt, noi ne dorim, acum depinde doar de ei”, a spus Dan Badea la Antena Stars.