În ultima vreme, tot mai multe vedete au fost victimele fake news-urilor. Printr-un astfel de moment cumplit au trecut și Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Despre ei s-a scris că ar fi fost victimele unui accident cumplit, în București. Această veste cumplită a ajuns și la ei, deși nu aveau absolut nimic. Mulți dintre fanii lor și-au făcut extrem de multe griji pentru viața lor.

Imediat ce a văzut știrile, îndrăgitul artist a ținut să liniștească pe toată lumea. El a încercat să le explice tuturor că atât el, cât și iubita lui sunt în siguranță și nu au pățit, din fericire, absolut nimic. Le-a dat de înțeles că nimic din ce s-a spus despre ei și despre presupusul accident nu este adevărat.

Fanii și-au făcut griji pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Mai mult de atât, el este extrem de revoltat din cauza faptului că s-a scris acest lucru despre ei. Cel  ai important este faptul că sunt în siguranță și că nu li s-a întâmplat nimic. Mai mult de atât, cei doi îndrăgostiți sunt mai fericiți ca niciodată și se bucură de fiecare moment împreună. Au planuri serioase de viitor, chiar dacă nu au împlinit nici măcar un an de relație.

Anul acesta a fost unul care i-a făcut să realizeze faptul că sunt făcuți unul pentru celălalt. De ziua ei, la împlinirea celoe 18 ani, Edward Sanda și-a făcut curaj și a cerut-o pe Cleopatra Stratan în căsătorie. Vedeta a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri. Chiar nu se aștepta la o asemenea surpriză din partea lui.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, victimele unor știri false. Ce spune cântărețul despre presupusul accident pe care l-au avut / FOTO

Singurii care știau ce punea la cale iubitul ei au fost doar părinții cântărețului. Aceștia l-au ajutat în ceea ce privește alegerea inelului și l-au susținut la fiecare pas. Au fost de acord cu fiecare decizie pe care a luat-o și se bucură că fiul lor și-a găsit sufletul pereche.

”În legătura cu știrea falsă… eu și Edi suntem bine, nu s-a întâmplat nimic, așa că vă rog frumos fără știri de genul”, a scris Cleopatra Stratan la InstaStory.