Clipe grele pentru Maurice Munteanu: „Victor a murit!”

Maurice Munteanu, controversatul jurat de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit un moment extrem de greu din viața sa, petrecut destul de recent.

Clipe grele pentru Maurice Munteanu: "A murit"
Clipe grele pentru Maurice Munteanu: "A murit"

Maurice Munteanu nu povestește des aspecte din viața sa personală. El este un om extrem de profund și cu un suflet mare, însă nu simte nevoia să le dea celor din jur detalii personale, rezervate celor apropiați. Juratul emisiunii despre stil de la Kanal D a pierdut o ființă foarte dragă.

Maurice Munteanu este printre puținele persoane publice din România care aleg să nu își expună viața personală în public. El nu discută despre familia sa pe rețelele de socializare, dar nici în public. De curând, din cauza unor insistențe puternice ale celor care îl au la prieteni, Maurice a fost nevoit să dezbată o situație mai puțin plăcută lui.

El a fost întrebat ce s-a întâmplat cu cățelul lui de suflet, Victor. Maurice a apărut tot mai des alături de câinele Jean. Este vorba despre un nou câine, iar fanii săi s-au întrebat unde este cățelul Victor. Cu toții au tras mai apoi concluzii, l-au jignit sau l-au judecat pe Maurice în mediul online, fără nici un pic de rezervă.

Aceasta este ultima fotografie cu Victor

Clipe grele pentru Maurice Munteanu: "A murit"
Clipe grele pentru Maurice Munteanu: „A murit”

Ce declară Maurice Munteanu

„V-ați schimbat cățelul?” – una dintre miile (nu exagerez) de întrebări idioate, pe care le primesc zilnic, de când în viața mea a apărut Jean. Această lipsă totală de discreție mă scârbește. Nu, nu mi-am schimbat cățelul. Victor a murit! Acum sunteți mulțumiți? Din moment ce îl postam constant, iar de la un moment dat am început să îl postez pe Jean, cam ce credeați că am făcut cu el? Că l-am vândut, că l-am împăiat? Oh, și nu aș fi scris dacă nu aș fi primit întrebările și de la persoane pe care le consideram civilizate. Ei bine, nu sunt civilizate. Asta ca să fiu politicos deși n-ar trebui”, povestește Maurice.

Maurice Munteanu este un celebru fashion editor din România. De-a lungul timpului el a fost extrem de chestionat legat de cariera sa. Din acest motiv, Maurice s-a îndepărtat tot mai mult de ochii presei și a celor din jur. Cu toate acestea a dovedit că este un exemplu de iubire pentru animale.

În cadrul celebrului concurs unde jurizează, Maurice apare în permanență cu Jean. La fel ca și micuțul Victor, Jean este o etichetă a emisiunii.