Codin Maticiuc a fost infectat cu COVID-19. Ce mesaj a postat pe rețelele de socializare

Codin Maticiuc a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care își anunță fanii că a fost infectat cu COVID-19.

Cu toții îl știm pe Codin Maticiuc fiind un om cu un umor și plin de viață, însă, de data aceasta, lucrurile sunt cât se poate de serioase atât pentru el, cât și pentru familia lui. Artistul a fost diagnosticat cu noul coronavirus, iar în acest sens a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care vorbește oamenilor depsre situația în care se află în acest moment.

Codin Maticiuc se află acum într-o situație delicată, mai ales că toată familia lui este infectată acum cu COVID-19. În mesajul pe care l-a postat pe contul personal de Facebook, acesta povestește tot demersul prin care a trecut.

Se pare că actorul nu știe unde și în ce moment s-a infectat, având în vedere faptul că, pe cât posibil, s-a protejat respectând toate regulile de igienă și distanțare socială. De asemenea, se pare că nici nu prea are simptome și că, inițial, micile semne pe care le-a avut le-a pus pe seama faptului că a ajucat fotbal în aer liber.

Din fericire, atât părinții lui, cât și părinții soției sale sunt în afara oricărui pericol, astfel încât nu au fost infectați cu noul virus.

„Am covid19. Nu, nu este o glumă macabra de Valentine’s Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape ca regret acum ca n-am fost deloc la LOFT vara asta…”, a scris Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc a fost infectat cu COVID-19. Ce mesaj a postat pe rețelele de socializare

„Simptome nu prea avem cum nu prea avem nici gust nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil sa am coronavirus. De trei zile eram înfundat dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară.
Luni m-am programat la test (…) Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc ca părinții mei și ai ei au nu a au fost infectați”, a mai scris Maticiuc.

Ce face Codin Maticiuc pentru a se însănătoși?

Vedeta a menționat că nu știe de unde s-a infectat și susține că a respectat pe cât posibil restricțiile impuse în această perioadă. Ca tratament, Maticiuc spune că ia doar vitamine.

Codin a încheiat prin a le cere oamenilor să se protejeze și a recunoscut că el și familia lui au simptome ușoare, dar a subliniat că acesta nu este cazul tuturor:

„Deocamdată este cea mai ușoară răceală pe care am avut-o vreodată. Asta nu înseamnă că alții nu suferă sau ca noi nu am fost norocoși. Am fost, slavă Domnului. Protejați-va cât puteți!”, au fost cuvintele de încheiere a mesajului.