Codin Maticiuc a împlinit 40 de ani! Ce mesaj emoționant a transmis artistul pe Internet: „Dragii mei părinți, iată ce…”

Codin Maticiuc a transmis un mesaj care i-a emoționat pe fani până la lacrimi.

Codin Maticiuc a împlinit 40 de ani! Ce mesaj emoționant a transmis artistul pe Internet: "Dragii mei părinți, iată ce..."

Codin Maticiuc este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Ziua de 5 octombrie a fost una extrem de importantă pentru îndrăgita vedetă. Ei bine, el a schimbat prefixul și se bucură de fiecare clipă din viața sa. Mai exact, a împlinit 40 de ani. Nu a dat o petrecere de zile mari, așa cum și-a obișnuit fani, ci a decis să se bucure în liniște de faptul că a mai îmbătrânit încă un an. Toți fanii lui se așteptau să dea un party, așa cum obișnuia în fiecare an, dar nu s-a întâmplat.

Codin Maticiuc și-a sărbătorit ziua diferit anul acesta

Artistul este extrem de apreciat în mediul online și are mii de fani care îl susțin. Maticiuc este activ pe Instagram și postează zilnic Story-uri pentru fanii lui. În ultima vreme, el s-a dedicat trup și suflet renovării etajului 7 al Spitalului Fundeni. A făcut tot ceea ce i-a stat în putință să reușească. În plus, de ziua asta a preferat să doneze o sumă mare de bani în acest scop și nu să distreze. Acesta este, fără îndoială, o dovadă de maturitate din partea lui.

Codin Maticiuc a împlinit 40 de ani! Ce mesaj emoționant a transmis artistul pe Internet: "Dragii mei părinți, iată ce..."

Asta nu este tot! Într-o asemenea zi importantă el a decis să transmită un mesaj impresionant în mediul online. Este vorba despre o scrisoare pentru părinții lui pentru care are un respect imens. Nu este pentru prima dată când reușește să îi facă să plângă. De ziua celei care i-a dat viață, Codin Maticiuc și-a surprins admiratorii cu o postare de zile mari. Sigur, mama lui a fost impresionată de gestul băiatului ei și atunci, dar și acum.

Astăzi împlinesc 40 de ani. Patruzeci de ani de amintiri frumoase, de petreceri nebune și călătorii fabuloase pe care sunt convins că nu le-ati prea iubit.Știu ca nu doar despre asta este vorba. Este despre ce lași în urma ta. Îmi doresc să realizez un singur lucru: să vă fac pe voi mândri. Pe voi pentru ca sunteți extrem de importanți pentru mine și pentru ca sunteți niște oameni extraordinari. Propriul vostru exemplu mă obligă pe mine îngrozitor și ridică ștacheta foarte mult.Dragii mei părinți, iată ce am făcut până acum în viață pentru că sunt convins ca nu știți chiar tot sau ați mai uitat: Am publicat o carte care a devenit bestseller și sunt pe cale s-o lansez pe a doua pentru care pun gâtul că va fi de notorietate.”, este o parte din mesajul transmis de Codin Maticiuc pe Instagram.