Codin Maticiuc, gata să devină din nou tată!? Declarațiile vedetei au șocat pe toată lumea: „Ne dorim să și…”

Codin Maticiuc are planuri serioase de viitor.

Codin Maticiuc, gata să devină din nou tată!? Declarațiile vedetei au șocat pe toată lumea: "Ne dorim să și..."

Codin Maticiuc este un om împlinit din toate punctele de vedere. Artistul are o carieră de succes și o familie superbă. De când fiica lui, viața sa schimbat complet. El a devenit mult mai responsabil și a renunțat de tot la viața de noapte. Și-a luat rolul de tătic în serios și îi iese de minune, iar pentru copilul lui ar face orice. Este gata ”craiul de Dorobanți” pentru a deveni din nou tată? Aceasta este întrebarea care zace pe buzele fanilor de câteva zile încoace.

Ei bine, Codin Maticiuc știu ce vrea de la viață și de la viitor. Vedeta se bucură de fiecare clipă alături de fiica și de soția lui, despre care a vorbit extrem de frumos. Cea mică îi seamănă foarte tare și este foarte mândră de el. Fetița actorului, Smaranda, cel mai probabil îi va călca pe urme.

Codin Maticiuc nu crede în căsătorie

Actorul este genul acela de persoană care se gândește serios la viitor. Își dorește o familie mare, cu mulți copii și chiar are de gând să înfieze. Nu știm câți copii ar vrea să aibă, dar cu siguranță familia lui va fi una frumoasă, nu că nu ar fi deja.

”Da, ne dorm și alți copii. Mult. Ne dorim să și infiem”, a declarat Codin pentru ciao.ro.

Momentan, Codin Maticiuc nu vrea să se căsătorească. Acesta nu crede în căsătorie și nu se va căsători prea curând cu mama fiicei sale. Este de părere că iubirea adevărată nu constă într-un act, pentru că acesta nu poate reprezenta niciodată iubirea dintre două persoane. Ceea ca puțini nu știau despre el este faptul că nu și-a cerut nici măcar o dată partenera de viață în căsătorie.

”Nu cred deloc în căsătorie. Nu numai ca nu contează dar aruncă o presiune negativă asupra relației. Vreau să mă trezesc în fiecare zi și sa simt că e opțiunea mea sa rămân în relația în care ma aflu. Nu am cerut-o în căsătorie. Și probabil nici ea nu ar accepta”, a mai spus Codin.

Codin Maticiuc, gata să devină din nou tată!? Declarațiile vedetei au șocat pe toată lumea: "Ne dorim să și..."

” Sunt bad boy! Cine a zis ca sunt sensibil? CINE?!? Glumesc, nu prea îmi place sa ma descriu, prefer sa îi las pe alții s-o facă. Îmi doresc ca fata mea sa mă transforme într-o bună zi din Codin în „tatăl Smarandei”. Eu nu m-am schimbat atât de mult”, a continuat el.