Codin Maticiuc și-a speriat fanii! Actorul a apărut plin de răni pe Instagram: „După cum vedeți vânătaia …”

Codin Maticiuc a speriat pe toată lumea cu ultima apariție.

Codin Maticiuc și-a speriat fanii! Actorul a apărut plin de răni pe Instagram: "După cum vedeți vânătaia..."

Codin Maticiuc face el ce face și iar atrage atenția asupra sa. Recent, omul de afaceri și-a făcut apariția pe social media așa cum nu a mai fost văzut până acum. Actorul s-a afișat pe internet plin de răni și de vânătăi la nivelul feței. Fanii artistului au reacționat imediat, până când să realizeze despre ce era vorba exact.

Codin se bucură de un real succes pe toate planurile. Artistului îi merge din plin și mai mult, s-a făcut mereu remarcat în lumea mondenă. Are o carieră de care poate fi mândru și o familie despre care multă lume afirmă că este una perfectă.

Dar oricât de ocupat ar fi, el petrece multă vreme alături de partenera sa de viață și de copilul lor. Nici pe fanii săi de pe social media nu îi neglijează.

Codin Maticiuc, plin de răni pe Instagram

Codin Maticiuc a renunțat la viața de noapte, cu care se obișnuise. De când fiica lui a venit pe lume, viața lui s-a schimbat în totalitate. A început să își dedice întreaga existență creșterii și educării micuței. Vrea ca ea să aibă parte de toată atenția lui, încă de la o vârstă fragedă.

Codin Maticiuc și-a speriat fanii! Actorul a apărut plin de răni pe Instagram: "După cum vedeți vânătaia..."

Recent, el și-a făcut apariția plin de răni și vânătăi. Fanii acestuia și-au făcut griji serioase pentru starea lui de sănătate, s-au liniștit imediat când și-au dat seama de cum stau lucrurile de fapt. A folosit doar machiaj, pentru unul dintre rolurile sale.

Deși aceasta a fost prima impresie a internauților, rănile afișate nu erau reale. Au fost doar câteva simple imagini din spatele camerelor de filmat.

„Să vedem astăzi cum se face un machiaj profesional de film în acord cu o zi precedentă, deci deja lucrurile s-au întâmplat, după cum vedeți vânătaia de aici din frunte.”, a spus Codin Maticiuc pe Instagram.