Codin Maticiuc testat pozitiv cu COVID-19! Motivul incredibil pentru care a ascuns că este infectat!

Șirul vedetelor din România care s-au îmbolnăvit de COVID-19 nu pare să se diminueze. O altă persoană publică a făcut astăzi anunțul că a contactat acest virus.

Codin Maticiuc testat pozitiv cu COVID-19! Motivul incredibil pentru care a ascuns că este infectat!

Codin Maticiuc a devenit în ultimii ani o prezență extrem de populară în showbiz. Dacă în urmă cu câțiva ani acesta era recunoscut pentru renumele sau de ”crai de oras”, recent acesta a devenit un nume în industria filmului românesc. Membru în sezonul actual al show-ului Masked Singer, Codin a ținut secret că a contactat virusul.

  A aflat că este infectat în urmă cu câteva zile

Codin Maticiuc a a făcut abia astăzi public faptul că testul pe care l-a realizat în urmă cu câteva zile și care indică prezența SARS-COV2 a ieșit pozitiv. Actorul a precizat că nu își poate explica de unde a putut contacta virusul mai ales că a acordat multă atenție modului în care s-a protejat. Totodată acesta a specificat că a fost luat în vizor de către DSP conform procedurii de desfășurare a unei anchete epidemiologice în aceste cazuri. Codin a impartasit cu fanii lui și tratamentul care i-a fost prescris, acesta constând doar în vitamine.

Codin a descris cu lux de amănunte într-o postare pe Facebook de ce a ales să nu comunice până acum că a fost testat pozitiv. Actorul a menționat că a luat această decizie împreună cu echipa de producție a show-ului Masked Singer de la PRO TV. Aceștia și-au dorit susține el ca nimeni să nu asocieze anunțul bolii cu vreo strategie de PR.

”Anunțul public îl fac astăzi, după finală Masked Singer România, pentru că nici eu, nici ProTv-ul nu ne-am dorit că audiențele zdrobitoare de concurență pe care le-am înregistrat aseară să fie puse de concurență pe seama unui „stunt de PR” sau ceva de genul. Știu, suntem paranoici, dar suflatul în iaurt a devenit sport național” a fost mesajul publicat de Codin pe pagina personală de Facebook.

 Cariera lui Codin în plină ascensiune

Codin Maticiuc a declarat în repetate rânduri că este pasionat de film, iar meseria lui nu este decât o exprimare a aceea ce iubește cel mai mult să facă. Anul trecut, actorul s-a lansat și în sfera de producție, lucrând la filmul ”Miami Bici”. Din nefericire intrarea producției în cinematografe nu a reprezentat deloc succesul acestuia. Asta din cauza pandemiei care a închis cinematografele încă din luna martie. Șansa uriașă a lui Codin a venit odată cu propunerea din partea platformei Netflix de a include filmul în grila de programe.

Simona Halep și Andi Moisescu confirmați pozitiv cu COVID-19

Codin Maticiuc testat pozitiv cu COVID-19! Motivul incredibil pentru care a ascuns că este infectat!

Codin Maticiuc nu este singurul personaj celebru care a anunțat că a fost infectat. Tot astăzi au fost date publicității și confirmările altor două celebrități. Simona Halep a fost de asemenea infectată cu virusul.

Soțul Oliviei Steer, Andi Moisescu a confirmat de asemenea că testul care detectează prezența SARS-COV2 în organism pe care și l-a făcut a ieșit pozitiv. Din fericire, cele trei vedete au făcut forme ușoare ale bolii, iar acest fapt le permite să depășească această perioadă cu un tratament simplu prescris în astfel de situații de medic.