Connec-R și Misha sunt în îndurerați. O ființă dragă lor a dispărut: ”Nu mai știe să se întoarcă”
in

Connec-R și Misha sunt în îndurerați. O ființă dragă lor a dispărut: ”Nu mai știe să se întoarcă”

Durere mare pentru Connec-R și Misha.

Connec-R și Misha sunt doi dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Cei doi artiști au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. S-au plăcut, s-au îndrăgostit și s-au căsătorit. Din nefericire, relația lor nu a funcționat și au ajuns la divorț. Cu toate acestea, ei au păstrat legătura de dragul fiicei lor, pentru care ar face orice. Nu vor ca Maia să simtă lipsa lor, așa că au mers chiar și în vacanțe împreună.

Oricât de greu le-ar fi fost, și-au păstrat mereu zâmbetul pe buze. Au mers mai departe, iar acum sunt bine, deși nu mai formează un cuplu. Artiștii sunt extrem de activi pe rețelele sociale și se bucură de succes pe toate planurile. Au mii de fani în întreaga țară care îi susțin și care sunt mereu alături de ei, indiferent de ce s-ar întâmpla în viața lor.

Connect-R și Misha, mesaj dureros în mediul online

În plus, ei sunt și foarte sinceri cu cei care îi urmăresc. Fanii îi apreciază pentru asta și se bucură că împărtășeșc cu ei fiecare moment din viață, fie el rău sau bun. Zilele acestea, ei au reușit să întristeze pe toată lumea, după ce au făcut o postare emoționantă în mediul online. Se pare că o ființă dragă lor a dispărut, iar durerea pe care o simt acum este greu de explicat în cuvinte.

Connec-R și Misha

”Moși nu mai știe să se întoarcă acasă. E prin zona Ozana! Cine îl găsește primește o recompensă! Mulțumim”, a fost mesajul lui Connect-R, în dreptul fotografiei cu pisica.

Internauții s-au îngrijorat serios, după ce au anunțat că o ființă pe care o iubeau a plecat de acasă. Mulți nici nu au știu ce să le transmită, pentru că situația nu a fost deloc una ușoară. Este vorba despre domnul Moșulescu, motanul lui Connect-R și al Mishei. Tot ce își doresc este să îl găsească și au decis să apeleze la bunătatea urmăritorilor.

”Dacă l-ați văzut, dați un semn!!! Vă roggg”, a scris Misha pe Instagram.