Connect-R a uimit pe toată lumea. Ce le-a pregătit artistul fanilor: "E singurul drum pe care poți merge"
in

Connect-R a uimit pe toată lumea. Ce le-a pregătit artistul fanilor: „E singurul drum pe care poți merge”

Ce surpriză uriașă a avut Connect-R pentru fanii lui.

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi. Artistul se bucură de succes pe toate planurile, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. În ultima vreme, a pus foarte mult accent pe cariera sa, iar munca lui dă roade. Fanii acestuia știu despre el că nu a avut mereu ce și-a dorit și că a muncit din greu.

Copilăria artistului nu a fost tocmai una fericită. Cântărețul a avut parte de un trecut greu și plin de lipsuri. De-a lungul timpului, el a reușit să dea dovadă de faptul că este un bărbat puternic, indiferent de situația în care s-ar afla. Și-a păstrat mereu zâmbetul pe buze și optimismul, chiar dacă nu i-a fost meret ușor.

Connect-R a vorbit despre cea mai nouă piesă a lui

Face el ce face și le atrage din nou atenția fanilor. Connect-R este foarte activ pe rețelele sociale, unde ține legătura cu fanii lui. Este susținut de mii de oameni, care ar da orice să îl ajute când are nevoie. El a postat de-a lungul timpului adevărate lecții de viață pe Story, iar fanii chiar au avut ce să învețe.

Connect-R a uimit pe toată lumea. Ce le-a pregătit artistul fanilor: "E singurul drum pe care poți merge"

Zilele acestea, el a lansat o piesă de senzație cu Liviu Teodorescu. A fost cu adevărat o surpriză pentru admiratori. În plus, el a transmis și un mesaj important legat de noua piesă, care se numește “Înapoi la zero”, care vorbește despre întoarcerea la lucrurile simple din viață. Fostul soț al Mishei a învățat să se bucure de lucrurile mici și se pare că acestea îl fac fericit. Piesa a fost pe placul fanilor și a adunat peste 500.000 de vizualizări în doar o zi de la lansare.

“Înapoi la zero, e singurul drum pe care poți merge înainte! Din experiența mea, am observat că cel care adună, risipește, că cel care nu renunță, devine captiv în propria lui iluzie! Săracul e mai bogat decât bogatul care face o nevoie din a avea mai mult! Înapoi la 0 mai înseamnă și întoarcerea la informația necoruptă din noi!

Înapoi la zero înseamnă înapoi la Curaj! Dacă la început a fost 1, și eu făceam parte din El, de cine să-mi fie frică?? Înapoi la 0 înseamnă înapoi, la esență! Înapoi la Dragostea necondiționată! Înapoi la Bucuria simplă! Înapoi la nonscop! Înapoi la mirare”, a scris Coonect-R în mediul online.