Connect-R, dezvăluiri neștiute din trecut. Artistul, moment de sinceritate pe Internet: „Când eram amărât, credeam că..."
in

Connect-R, dezvăluiri neștiute din trecut. Artistul, moment de sinceritate pe Internet: „Când eram amărât, credeam că…”

Connect-R le-a povestit fanilor câteva lucruri mai puțin știute despre el.

Connect-R nu mai are nevoie de nicio introducere. Artistul s-a făcut remarcat acum mulți ani, iar de atunci toată lumea îi ascultă piesele. El are mii de fani pe rețelele sociale și se bucură de succes pe toate planurile. În ultima vreme, el este foarte activ pe Instagram și ține zilnic legătura cu internauții. Le-a dat de mai multe ori lecții importante de viață, care speră că i-au ajutat în vreun sau altul.

Acum poate afirma că tărie că este un bărbat împlinit. Are o carieră de succes și o fetiță pe care o iubește enorm. Chiar dacă are tot ceea ce își dorește, nu a fost mereu așa. El a luptat din greu pentru a ajunge acolo unde este acum. Copilăria a fost una plină de lipsuri, dar cu toate acestea a fost una foarte fericită.

Connect-R a vorbit despre copilăria lui

De-a lungul timpului, el a trecut prin clipe extrem de grele care l-au marcat. Nu poate uita nici acum perioadele dificile pe care le-a traversat. El este recunoscut pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Nu s-a ascuns niciodată de admiratorii lor cărora le-a vorbit și despre lucrurile mai puțin plăcute din viața lui.

Connect-R, dezvăluiri neștiute din trecut. Artistul, moment de sinceritate pe Internet: „Când eram amărât, credeam că..."

Într-un interviu acordat recent, Connect-R a discutat despre copilăria sa, dar a scos în evidență și un aspect extrem de important. El a încurajat vedetele de la noi să nu mai pozeze în persoane fericite, ci să le arate admiratorilor și părțile mai urâte din viață.Tot el a spus că artiștii sunt responsabili de educarea generațiilor care vin.

„Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi. Am mai crescut şi am zis ‘gata, domle, ştiu fericire e atunci când îţi permiţi haine multe şi de firmă. (…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momemntul când învârţi cheia în uşa primului apartament. Cu banii strânşi din concerte şi cu un credit la o bancă, am reuşit să-mi iau un apartament în Giuleşti. 3 camere, parter. Ce vorbeşti Frant! Gata, fericire pe mine”, a mărturisit Connect-R pe Instastory.