Connect-R, mândru de fiica sa. Maya îi calcă pe urme artistului: ”Ne pregătim de săbători”

Connect-R are o fiică de nota zece.

Connect-R, mândru de fiica sa. Maya îi calcă pe urme artistului: ”Ne pregătim de săbători”

Connect-R și Misha au format o vreme unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Cei doi cântăreți s-au plăcut, s-au iubit și s-au căsătorit. Câțiva ani mai târziu, cei doi au ales să o ia pe drumuri diferite. Din povestea lor de dragoste frumoasă a luat naștere Maya, fiica lor, de care sunt extrem de mândri.

Deși nu mai formează de ceva vreme un cuplu, artiștii se înțeleg foarte bine și petrec mult timp împreună. Ei locuiesc chiar și în aceeași casă, motiv pentru care multă lume a crezut că s-au împcat. Ei bine, ei stau unul lângă celălalt de dragul fiicei lor. Petrec vacanțe împreună, se ocupă de creșterea și de educația Mayei și fac orice ca micuța lor să fie fericită.

Maya le calcă pe urme părinților săi

Pentru cele două vedete fiica lor este cea mai importantă. De când a venit pe lume, viața lor s-a schimbat complet. Au început să îi dedice acesteia tot timpul de care a avut nevoie. De asemenea, au avut grijă ca micuța să nu le simtă lipsa sau să fie afectată de divorț. Până în clipa de față le-a ieșit de minune.

Fiica lui Connect-r a moștenit talentul de la părinții ei și deja le calcă pe lume. Maya reușește să îi surprindă zi de zi, iar recent artistul le-a dat o veste de zile mari fanilor lui. Pregătește o surpriză de sărbători pentru toți cei care îi apreciază și îi urmăresc.

Connect-R, mândru de fiica sa. Maya îi calcă pe urme artistului: ”Ne pregătim de săbători”

Ea se pregătește temeinic pentru sărbătorile de iarnă și va cânta colinde alături de cântăreț. Nu există bucurie mai mare pentru părinții ei decât aceasta. Cei doi s-au apucat de treabă, iar curând admiratorii lor vor putea asculta ceea ce a ieșit. Fanii artistului s-au emoționat până la lacrimi la vederea imaginilor postate pe social media.

”Ne pregătim de săbători”, a scris artistul în dreptul fotografiei în care apare fiica sa, înregistrând.