Connect-R și Misha s-au împăcat!? Imaginea care le-a dat de bănuit fanilor / FOTO

Connect-R și Misha și-au pus fanii pe gânduri.

Connect-R și Misha s-au împăcat!? Imaginea care le-a dat de bănuit fanilor / FOTO

Connect-R și Misha au format multă vreme unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Cei doi artiști păreau extrem de fericiți împreună și nimeni nu ar fi zis că se vor despărți vreodată. Ei bine, viața este imprevizibilă și așa a fost și în cazul lor. Ei s-au plăcut, s-au iubit, s-au căsătorit, iar apoi au decis să divorțeze.

Cântăreții au împreună o fetiță pe nume Maya, pentru care ar face orice. După despărțire, ei au decis să rămână prieteni de dragul fetiței lor. Și-au dorit ca ea să nu ducă lipsa celor doi părinți. Au făcut și fac tot posibilul pentru ca acest lucru să se întâmple. În plus, anul acesta au mers chiar și într-o vacanță împreună.

Connect-R și Misha formează din nou un cuplu?

Ei bine, ei sunt mereu acolo pentru ea indiferent de situație. Asta nu este tot! Connect-R și Misha trăiesc în aceeași locuință, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Recent, ei le-au dat serios de gândit fanilor, după ce pe internet au postat o imagine în care apăreau împreună.

Internauții sunt mereu extrem de atenți la detalii și au tras imediat concluziile în acest caz. Ei sunt de părere că artiștii au decis să își mai dea o șansă. Este posibil să se fi împăcat, dar să țină acest lucru secret. Să fie oare așa cum cred admiratorii vedetelor?

Connect-R și Misha s-au împăcat!? Imaginea care le-a dat de bănuit fanilor / FOTO

În plus, Connect-R a vorbit mereu frumos despre fosta lui soție. Nu de puține ori a lăudat-o pentru felul cum se comportă în calitate de mamă. Este un model pentru el și o admiră din toate punctele de vedere. Dacă s-au împăcat sau nu știm sigur, cert este că imaginea le-a cam dat de gândit tuturor.

„Misha a făcut cele mai multe sacrificii. Eu am fost vânătorul, cel care a adus mâncare acasă. Sunt un tată normal. Bineînteles, cum să spun, s-a şi dovedit de-alungul timpului că dintr-un vânzător de ziare, m-am transformat în artist. E minunat să crezi, e minunat să  îţi pui dorinţe, să le arunci în univers şi de acolo să vină înapoi”, a declarat Connect-R, la un moment dat.