Copil bătut în plină stradă, a intrat în comă

Adolescent din Mangalia, bătut până la comă. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Copil bătut în plină stradă, a intrat în comă

Bătaia cruntă pe care a primit-o un tânăr de 14 ani din Mangalia în plină stradă, până a intrat în comă, a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Agresorul are 15 ani și este practicant al sporturilor de contact. Cei doi s-au certat pe Facebook și au continuat conflictul pe o stradă, unde s-au întâlnit întâmplător, informează B1 TV.

Camerele de supraveghere ale unui magazin au surprins scena violentă în care un practicant al sporturilor de contact l-a snopit în bătaie, în plină stradă, pe baiatul de 14 ani. Bătaia a avut loc în Mangalia, pe 1 februarie. La mijloc ar fi fost o fată, însă nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat între cei doi adolescenţi.

Înregistrarea a fost postată pe pagina de Facebook „Lupta Pentru Seby”, alături de următorul mesaj:

„Tu, acesta cu șapcă ce stai lângă ușă și privești, nu ai remușcări ca nu ai intervenit?? Am ajuns intr_o societate de nepăsători și nu intervenim în asemenea certuri, conflicte în public, ce pot duce la consecințe grave, ca acest caz”.

Agresorul, aflat acum în arest la domiciliu, este practicant al sporturilor de contact, iar dintr-o ploaie de lovituri puternice a reușit să-și aducă victima în stare critică.

Andrei a fost internat de urgenţă la spital, în comă. El este în continuare în stare gavă, iar medicii sunt rezervați în privinţa recuperării sale.

Familia lui Andrei speră la o minune. Părinții au demarat procedurile pentru ca fiul lor să fie transferat la un spital din Cluj.