Cornel Ilie, asaltat de fani. Mesajul care i-a pus pe jar pe internauți: „Lidia Buble a mai stricat o familie cu doi copii”
in

Cornel Ilie, asaltat de fani. Mesajul care i-a pus pe jar pe internauți: „Lidia Buble a mai stricat o familie cu doi copii”

Fanii lui Cornel Ilie nu s-au putut abține nici de data asta.

Cornel Ilie și Lidia Buble și-au unit zilele trecute forțele și au lansat piesa ”Vino, du-te”. Melodia a ajuns imediat la inimile fanilor, dar și pe primele locuri în Trending. A avut succes încă din primele clipe, iar vizualizările de pe YouTube cresc pe zi ce trece. Ei nu se pot decât bucura, pentru că au reușit fix ceea ce și-au propus. În plus, au filmat și un videoclip foarte tare, care le-a dat mult de gândit fanilor.

Cornel Ilie nu mai are liniște

Despre cei doi cântăreți s-a spus în ultima vreme că ar forma un cuplu. Ei au refuzat o vreme să ofere declarații în acest sens, dar s-au răzgândit pe parcurs. Nu au mai suportat cum toată lumea vorbește despre asta, când ei, de fapt, nu sunt într-o relație. Lidia a ținut să menționeze faptul că au jucat doar un rol și nimic mai mult.

”Când încep să te iubesc, o fac la nebunie. Și dacă te iubesc, să ții minte că o fac mai tare decât mă iubesc pe mine.Iar eu am învățat să-mi iubesc și defectele și greșelile și alegerile proaste. Închipuie-ți cum te iubesc pe tine. Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi până la ultima scuză pe care mi-o găsesc ca să nu ne pierdem…”, e doar o parte din mesajul postat de Cornel Ilie pe Instagram, zilele trecute.

Cornel Ilie, asaltat de fani. Mesajul care i-a pus pe jar pe internauți: „Lidia Buble a mai stricat o familie cu doi copii”

Corne Ilie nu s-a putut abține nici el și le-a explicat fanilor că nu este cu artista. Au lansat doar o piesă împreună și au avut o chimie fantastică la filmări. Cei doi s-au completat perfect și s-au comportat ca niște adevărați îndrăgostiți.

„Aș vrea să vezi zâmbetul de pe fața mea atunci când îmi trimiți mesaje”, a transmis artistul.

În ultimele câteva zile, solistul de la Vunk a postat o serie de mesaje pe Instagram. Acestea i-au pus serios pe jar pe fanii celor două vedete. Mulți dintre ei nu s-au putut abține și au reacționat imediat. Vestea că ei ar forma un cuplu s-a răspândit imediat, iar internauții au vrut doar să îl avertizeze pe cântăreț cine este, de fapt, vedeta. El nu ține cont de gurile rele, drept dovadă nu le-a dat niciun răspuns oamenilor.

„Lidia Buble a stricat iar o familie cu doi copii”, a fost replica unei fane.