Cornel Ilie a reușit să atragă toată atenția asupra lui, după ce a lansat piesă alături de Lidia Buble. Cei doi artiști și-au unit forțele pentru ”Vino, du-te”, iar rezultatul final este foarte tare. Melodia a ajuns imediat la inimile fanilor, dar și pe primele locuri în Trending. A avut succes încă din primele clipe, iar vizualizările de pe YouTube cresc pe zi ce trece.

Pentru piesă ei au lansat și un videoclip, care a ieșit ca la carte. Cei doi artiști apar în ipostaze de senzație și se comportă ca niște adevărați îndrăgostiți. Câteva zile la rând s-a spus despre ei că ar forma un cuplu, iar semnele păreau din ce în ce mai clare. După ce au citit tot ce s-a scris despre ei, artiștii au dat o serie de declarații în acest sens.

Cornel Ilie, mesaj emoțuionant pe rețelele sociale

Cântăreții le-au spus tuturor admiratorilor că nu sunt împreună. Din câte au povestit, au încercat doar să intre în pielea personajelor foarte bine și au reușit. Au transmis mesajul piesei așa cum a trebuit, iar ei sunt mulțumiți de rezultate.

Cornel Ilie, din nou îndrăgostit!? Mesajul care le-a atras atenția fanilor: ”Lupt pentru tine și pentru noi”

Zilele acestea, Cornel Ilie a reușit să își pună din nou fanii pe jar. El a postat pe Instagram un text emoționant care pare a fi adresat unei persoane pe care o iubește. Desigur că fanilor le-a fugit imediat gândul la îndrăgita cântăreață, dar nimeni în afară de el nu știe adevărul. Dacă s-a îndrăgistit artistul din nou sau nu rămâne de văzut, cert este că mesajul le-a dat tuturor de gândit. În plus, el a divorțat recent de soția lui și multă lume a crezut că a făcut acest pas doar pentru a fi cu Lidia Buble, dar nu este deloc așa.

”Când încep să te iubesc, o fac la nebunie. Și dacă te iubesc, să ții minte că o fac mai tare decât mă iubesc pe mine.Iar eu am învățat să-mi iubesc și defectele și greșelile și alegerile proaste. Închipuie-ți cum te iubesc pe tine. Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi până la ultima scuză pe care mi-o găsesc ca să nu ne pierdem…”, e doar o parte din mesajul postat de Cornel Ilie pe Instagram.