Cornel Ilie a mărturisit că iubește din nou, la doar câteva luni de la divorț. Când au auzit acest lucru, fanilor le-a fugit imediat gândul la Lidia Buble. Zilele trecute, s-a tot spus că ei ar forma un cuplu. În plus, apariția lor din videoclip le-a dat și mai mult de gândit admiratorilor. Din păcate pentru cei care sperau asta, lucrurile nu au stat deloc așa.

La doar câteva zile după ce s-a spus că noua lui iubită este Lidia Buble, solistul de la Vunk a făcut mărturisiri incendiare. Artistul este mai fericit ca niciodată și îndrăgostit la nebunie. Despre acest subiect personal a vorbit chiar el.

Cornel Ilie vorbește despre noua sa iubită

În urmă cu puțin timp, Cornel și soția sa au divorțat. Trista veste a fost dată chiar de artist pe pagina sa de Facebook. Despărțirea nu pare să îl fi afectat atât de tare, pentru că acum are deja pe altcineva. Și nu, nu este vorba despre fosta iubită a lui Răzvan Simion, așa cum a crezut toată lumea. Ei au lansat doar o piesă împreună și nimic mai mult, cel puțin asta au declarat.

”Da. Există cineva special în viața mea.”, a declarat Cornel Ilie pentru redactia.ro.

Cornel Ilie este îndrăgostit din nou! Este Lidia Buble cea care i-a furat inima: ”Există cineva special în viața mea”

Unii dintre fanii lor le-au transmis că le-a sta extrem de bine împreună. Din păcate pentru ei, el iubește o femeie, dar nu este ea. Ca să lămurească pe toată lumea, el a povestit și cum au stat, de fapt, lucrurile între el și îndrăgita cântăreață. Toată apropierea dintre ei s-a datorat filmării videoclipului. Au fost două personaje, care au reușit să își joace rolul destul de bine. Mai mult de atât, a mărturisit că nu îi pasă deloc de cei care fac astfel de afirmații.

”Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine.”, a mai spus el pentru sursa citată.